“Mecliste Siyasi Parti Olgusunu Kaldırdık”

NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, mecliste siyasi parti olgusunu ortadan kaldırdıklarını ve uyum içerisinde bir çalışma ortamı yakaladıklarını belirtti.

21 Üyesi bulunan il genel meclisinde 30 Mart yerel seçimlerinin ardından oluşan il genel meclisinin kısa bir süre içerisinde siyasi parti mefhumunu ortadan kaldırarak uyum içerisinde bir çalışma sergilemeye başladığını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Özgün, 4 yıllık süreyle bu uyumun devam ettirileceğine inandığını ifade etti.

Özgün, “30 Mart yerel seçimlerinin ardından 14’ü Ak Partili, 5’i Milliyetçi Hareket Partili, 2’si ise Cumhuriyet Halk Partili olan il genel meclisi üyelerimizin tamamı memleket yararına çalışmayı düstur edinmiş durumda. Seçimlerden bu yana geçen 3 aylık sürede bu uyumun yakalanması önemliydi. Meclisimizde siyasi parti mefhumunu ortadan kaldırdık. Meclisimin bir önceki meclise kıyasla yaş ortalaması da gençleşti. Bu genç ve dinamik kadro ile memleketimize görevimiz süresi içerisinde en iyi hizmeti yapmak istiyoruz” dedi.