NEVŞEHİR/FİBHABER- MEDAŞ Nevşehir de yetkili elektrikçiler ile bilgilendirme, istişare toplantısı yaptı. Toplantıya MEDAŞ Müdür yardımıcısı ve Nevşehir de  faaliyet gösteren yetkili elektrikçiler katıldı.

Nevşehir de Medaş elektrik mühendisleri ve fen adamları bilgilendirme toplantıları İş güvenlik uzmanı ve Elektrik mühendisi M.Salih İşeri'nin sunumlarında gerçekleştirildi.

Yapılan açıklamada; MEDAŞ olarak müşteri memnuniyetini artırmak için var güçleriyle çalışıyoruz. İşlerin daha da hızlanması ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Enerji müsaadeleri ve her türlü müracaatları artık internet ortamında oluyor ve yetkili elektrikçilerin bu ortama hazır olmaları için gerekli donanıma sahip olmaları gerekli. İlimiz Nevşehir de özellikle yurt dışında çalışan vatandaşımız bir hayli fazla. Bu vatandaşlarımızın kısa tatil sürelerinde işlerinin en kısa sürede bitirilmesi ve memnuniyetlerinin sağlanması gerekmektedir. Bunu hep birlikte yapacağız”dedi.

 Toplantıda söz alan katılımcılar, Nevşehir Kapadokya bölgesi için yapılacak tesislerde İç Tesisat Yönetmeliği’ne uyulmasını, tesisatlarda müşteri yerine kendilerinin konularak, yapılan işin öncelikle kendilerinin kabul etmelerini belirterek, daha samimi ve halkımıza yaraşır hizmetlerin yapılmasını söylediler. Karşılıklı dilek ve istekler görüşüldükten sonra toplantı sona erdi.

Ana Başlıklarıyla;

İş sağlıgı ve güvenliği hakkında bilgiler verdi

İş güvenliği hakkında alınacak önlemlerden bahsedildi

İş güvenliği hakkında yasalardan ve kanunlardan bahsedildi

 

Detaylar birazdan www.fibhaber.com da...