Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, safra kesesine stent takılması için önceki gün Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

 İlk açıklama oğlu Umut Birand dan geldi.Duran kalbi yapılan tüm müdahalelelre rağmen ne yazıkki hayatını kaybetti.Başımız sağolsun dedi.
Bugün 18:29 da Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti.

En son bir kaç ay önce Uçhisar da yapılan betonlaşma konusunu Ana haber bültenlerine taşıyan Birandın işte o haberi FİB Haberde....

"Yoğun bakımda tedavisi süren Mehmet Ali Birand, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı" haberinin yayılmasının hemen ardından oğlu Umur Birand babasının Twitter hesabından açıklama yaptı:

 Başımız Sağolsun...Babamı kaybettik.
Allah rahmet eylesin

MESLEKTAŞLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Gazeteci Mehmet Ali Birand'ın ölüm haberinin yayılması üzerine çok sayıda meslektaşı hastaneye akın etti.

Safra yollarındaki sorun sebebiyle Özel Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Birand'ın vefat ettiği haberi sosyal medyada geniş yer buldu. Bunun üzerine Birand'ın sevenleri ve meslektaşları tedavi gördüğü hastaneye geldi. Birand'ın meslektaşlarının üzgün oldukları gözlendi. Hastane önünde hareketlilik devam ederken, yetkililer Birand'ın yoğun bakımda tedavisinin devam ettiğini, gelişmelerle ilgili kamuoyuna açıklama yapılacağını bildirdi.