İnsan Hakları ve Susurluk Araştırma Komisyonu Başkanlığı görevinde de bulunan ve Nevşehir'de 4 dönem milletvekili seçilen Mehmet Elkatmış'ın eşi 49 yaşındaki Eren Elkatmış Memleketi Nevşehir de toprağa verildi.

 Eren Elkatmış, yaklaşık bir haftadır Güven Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde kalp rahatsızlığı ve buna bağlı olarak nükseden nefes darlığı tedavisi görüyordu.

Nevşehir Eski Milletvekili  Mehmet Elkatmış'ın eşi 49 yaşındaki Eren Elkatmış, tedavi gördüğü Ankara özel Güven Hastanesi'nde bu sabah yaşamını yitirmesinin ardından Merhumenin Cenazesi Ankara dan Nevşehir e getirildi.

 

Merhume Eren Elkatmış Bugün İkindi namazına müteakiben Nevşehir kurşunlu camide kılınan cenaze namazının ardından Taşlıbel mezarlığına defin edildi.

 

Cenaze namazına, Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider,Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, Eski yeni Nevşehir İlçe ve belde belediye başkanları,Siyasi Parti teşkilatlarından isimlerle çok daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Elkatmış Kurşunlu Camii’nde kılınan cenaze namazında ayakta zor dururken gözyaşlarına hâkim olamadığı dikkatlerden kaçmadı.

Eren Elkatmış’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Taşlıbel mezarlığına defnedildi.Elkatmış taziyeleri kabul ediyor.

İşte Cenazede yer alan isimlerden bazıları...

Nevşehir Vali yardımcısı Süha Karaboran,Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe,Eski Nevşehir Milletvekilleri Abdulkadir Baş,Osman Seyfi,İl Özel İdare Genel sekreteri Abdulkadir Tatar,Eski İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Belada,Avanos Belediye Başkanı Mustafa Körükcü, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Göynük Belediye Başkanı Recep Özbek Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit Çat Belediye Başkanı Kamil Duru Karacaşar Belediye Başkanı Muammer Akcan,Abuşağı Belediye Başkanı Savaş Apaydın ve MHP Genel Başkan Adayı Seyfi Şahin ,Sulusaray eski Belediye Başkanı İbrahim Pekşen Eski Karaburna Belediye Başkanı Yusuf Koçak,Eski Ak parti İl Başkanı Ersan Erkut,Zafer İnanır,İş Adamı Musa Ertaş,Zafer Salgın,CHP İl Başkanı Ahmet Göktaş,Eski CHP il başkanı Bülent Yumuş,Nevşehir Üniversitesi Genel Sekreteri Erdoğan Çiçek,MHP İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu Nevesob Başkanı İsmail Ördü Marangozcular Odası Başkanı Ramazan Korkmaz Eski Nar Belediye Başkanı Yusuf Kurugöllü,Mustafa Ekiz,Dr.Levent Uluğlar ile çok sayıda vatandaş katıldı...
Cenazede Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Hasan Ünver ise yer almadı...