AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yücel Menekşe, Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Menekşe tüm sorularımıza verdiği samimi cevaplarıyla 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinin önemine işaret çekerek,ülkemiz, milletimiz ve partimiz adına büyük ehmemiyet arz eden seçimlerde yine Milli İrade'nin galip ayrılacağına olan inanacının tam olduğunu söyledi...

Menekşe, Nevşehir'in bugüne kadar siyaset ve bürokrasinin birlikte hareket edememesi sebebiyle çok şey kaybettiğini ifade ederek, "Zaman zaman görüştüğümüz siyasetçiler ve vatandaşlarımızın yakındığı ortak nokta bu olmuştur. 

Çevremizde Kayseri, Aksaray, Niğde gibi illerde farklı siyasi görüşe sahip yetkililer, kentin çıkarı adına bir araya gelerek ortak kararlar alabiliyorlar. Ancak ne hazindir ki Nevşehir'de bunu sağlayamıyoruz. Ümit ediyorum bu dönemde Nevşehir için, Kapadokya için hep birlikte taşın altına elimizi koyacağız. Bir kent lobimizin oluşması lazım. Bu noktada en önemli görev basına düşüyor. İnşallah, siz değerli gazeteci kardeşlerimizin de desteği ile güzelliklere hep birlikte imza atacağız” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yücel Menekşe , Muhalefet Partisinin Doğruya doğru eğriye eğri diyebilme duruşu sergileyebildiğinde Ülkemizi çok daha güzel şeyler bekliyor dedi.

YENİ ANAYASA İÇİN 3-0

7 Haziran 2015 seçimlerinde yeni Türkiye için, Nevşehir'de 3-0 yapacaklarına inandığını da belirterek, "Yeni Türkiye'de, yeni anayasanın oluşması için gerekli milletvekili sayısına tüm illerde ulaşacağız. 

Daha ileriye gitmek ve yeni Türkiye'nin oluşması için, bizim medeniyet siyaseti dediğimiz eski atalarımızdan gelen siyasetin yapılması için AK Parti'nin olması gerekiyor. Biz bunun içinde ne yapabiliriz, onun hesaplarını yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"HİZMET ETMEK İSTİYORUM"

Tüm Ülke genelinde ve memleketimiz Nevşehir'de Şunu gördük. Artık ne yapılırsa yapılsın halkımız Değişimden ,gelişimden ,kardeşlikten yana bir tavır sergilemişler. Bu noktada AK Parti ye gösterdikleri teveccühlede çok önemli ve manalı bir duruşla irade göstermişlerdir dedi.

Menekşe, Çok şükür Bu halk bizi sevdi, kabullendi, bizde uygun görürlerse bizde sevdalısı olduğumuz memleketimiz Nevşehirimize ve bu halkımıza hizmet etmek için milletvekili aday adayı olma niyetiyle bu yola çıktık" ifadelerine yer verdi.


“Demokrasinin en önemli unsuru”

Sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yapan Milletvekili Aday adayı Yücel Menekşe, “Sivil toplum kuruluşları demokratik hayatımızın en önemli unsurudur. İktidara geldiğimiz ilk günden bugüne ortak aklı esas alarak tüm kesimler ile kucaklaştık. Ülkemiz ve şehrimiz için atılan her adım birlik ve beraberlik içerisinde olmuştur. Şehrimizde faaliyet gösteren STK’lar ile her zaman istişare halindeyiz. Eğitim, Turizm, Sağlık, Ekonomi, Üniversite, Sanayi ve Kültür gibi her alanda projeler üreterek şehrimizi daha ileriye taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 


Birliktelik her zaman başarıyı getirir

AK Parti’den Nevşehir Milletvekili aday adayı olan Yücel Menekşe , teşkilatlardaki birlikteliğin her zaman başarı getirdiğini söyledi.

Gittiği her yerde milletvekili aday adayı Yücel Menekşe’ye yoğun ve samimi bir ilgi gösteren vatandaşlar ve partililer, Menekşe’nin her zaman yanında olduklarını ifade ettiler. Ziyaretlerinde Teşkilatların kendisine gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirten Menekşe, “Allah hepimizin yolunu açık etsin. Bizim amacımız partimizin kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı hizmet yarışını Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde devam ettirmektir” dedi.

Makam ve mevkiler gelip geçici 

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday adaylarına yönelik yapılan teşkilat yoklaması ile ilgili de açıklamalarda bulunan Menekşe, “Hizmet etmek için yola çıkan bütün aday adaylarımızın hepsi bizim için değerlidir” diye konuştu. Makam ve mevkileri gelip geçici olarak gördüğünü ifade eden Menekşe, önemli olanın geride hoş bir sada bırakmak olduğunu belirtti.Menekşe, “İl Başkanlığımız tarafından milletvekili aday adaylarımıza yönelik bir temayül yapıldı. Genel Merkezimizin aldığı karar gereği biz bu temayüle giremedik. Fakat teşkilatlarımızla bizler her zaman iç içe ve gönül gönülleyiz” şeklinde konuştu.


Yatırımların takipçisi olduk 

Nevşehir’in son 12 yılda AK Parti hükümetleri sayesinde ciddi yatırımlar aldığına dikkat çeken,AK Parti Milletvekili aday adayı Yücel Menekşe, Nevşehir olarak AK Parti İktidarının gücünün Milli İrade olduğunu ve çok şükür her daim onların dua ve desteklerini her defasında yanlarında bulduklarını ifade etti.

Memleketimize Hizmete devam edeceğiz

Menekşe, “Nevşehir Belediye Meclis Üyeliği ve Başkan Vekilliği görevleriyle Nevşehir'imize hizmet etmenin bir özveri olduğunu gördük. Allah’ta bize bu görevlerle Nevşehirimize yapılan yatırımların ve hizmetlerin içinde yer almamızı nasip etti. Bizler görevimizi en iyi şekilde yaparak memleketimize hizmet ettik. Bundan sonrada hizmetlerimize en iyi şekilde devam etmek için milletvekili aday adayı olduk. Teşkilatımız ve Genel Merkezimiz bizi uygun görür Allah nasip ederse TBMM çatısı altında memleketimize ve milletimize Milletin Vekili olarak hizmet etmeye devam edeceğiz”  şeklinde konuştu.