Menekşe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, birlik ve beraberlik sayesinde milli mücadelede zafere ulaşıldığını, işgal altındaki toprakların yeniden özgürlüğe ve bağımsızlığa kavuştuğunu ifade etti.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin özellikle çocuklar adına barış dolu, aydınlık bir geleceğin mimarlığını yürütmeyi sürdüreceğini vurgulayan Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulduğu 23 Nisan günü, milli tarihin en parlak sayfalarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. 23 Nisan'ın aynı zamanda Çocuk Bayramı olarak kutlanması son derece manidardır. Çocuklarımız geleceğimizdir. Bu vesileyle ülkemizin ve dünyamız geleceğinin çocuklarımızın gözleri gibi parlak ve ışıltılı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki bugünün çocukları ileride çok daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır. 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum."