NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de tek kişilik bir tiyatro oyunu için bulunan Tiyatro sanatçısı Metin Yıldız Kapadokya FM’in konuğu oldu.

Radyoda Coşkun Pak moderatörlüğünde gerçekleştirilen Canlı yayın programına konuk olan Sanatçı Metin Yıldız dinleyicilerden gelen sorulara da cevap verdi.

Kendisini Şakacı Bir Çocuk olarak tanımlayan Sanatçı Metin Yıldız, hiçbir zaman ünlü olmanın büyüsüne kapılmadığını da dile getirdi.

Yıldız, “Öyle Düşünmenizi istemiyorum isimli iki perdelik ve tek kişilik oyunumuzu geçtiğimiz yıl Şubat ayından itibaren Üniversitelerde ve çeşitli iller ve salonlarda oynuyorum. Bu oyun kendi yaşanmışlıklarımdan esinlendiğim yer yerde kurguladığım bir oyun. Çok keyifli geçiyor. İnteraktif bir oyun. Seyircinin de bizzat içerisine katıldığı bir oyun. Seyirce eğer bende komik bir şey anlatmak istiyorum deyince çıkıp anlatabiliyor. Sanki evin salonunda bir ailenin katıldığı sohbet ortamı gibi. Ben Fatsalıyım. Oyunculuk harecinde hiçbir şey yapmadım. Şaka yapmayı çok seviyorum. Gülen her insan benim için özeldir. Şakacı bir çocuk diyebiliriz Metin Yıldız için. Uzun yıllar tiyatro yaptım. Ünlü olunca diğerleri için çok şey değişiyor olabilir ama benim için değişen bir şey yok. Hayata karşı koyduğum kurallar hala geçerli. Hiçbir zaman ünlü gibi yaşamadım. Ünlü olduktan sonra bunu da normalleştirdim. Kendi işinize odaklanmazsanız bir zaman sonra bütün iletilerinizi kaybediyorsunuz. Yarın bu gittiğinde acı çekersiniz” diye konuştu.