ERZURUM İSTASYON MEYDANINDA ELLİ BİN DADAŞ VARDI
MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi İstasyon Meydanı'nda coşkulu bir kalabalık karşıladı. Kalabalığın içinden geçerek konuşmasını yapacağı platforma gelen Bahçeli'yi partililer 'Devletin başına Devlet gelecek' sloganlarıyla karşıladı. Miting, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı... 

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları: 

- Büyük Türk Milleti Aziz Erzurumlular,

Kahraman insanların diyarı olan Erzurum'da bu kalabalık son derece mutlu etti. Yiğit dadaşlarla karışlaşmaktan heyecan duyuyorum.

Erzurumun her köşesine her hanesine muhabbetlerimi gönderiyorum. Yarınki Berat kandilinizi tebrik ediyorum.Ramazan'ınızı bugünden kutluyorum. Milli heyecan içinde bir araya gelen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum

Türkiye 'nin 9 bölgesinde düzenlediğimiz açık hava toplantılarının 4.'sünü gerçekleştiriyoruz.

Terör ve bölücü odakların başına yıldırım gibi indik. Sizin desteğinizle birlik diyoruz ve geleceğe yürüyoruz. Sizlere soruyor ve öyle cevap bekliyorum ki AKP şaşırsın Başbakan kaçacak yer arasın...

Birlikteliğimizi bozmaya çalışanları, çekemeyenleri unutacak mısınız? Türk milletini hançerlemek için fitne çıkaranlara prim verecek misiniz?

Bizim soyumuz geldiğimiz yer ve gideceğimiz ülkü bellidir. Geçmişimiz Atatürk'tür Türkeş'tir...

Türk milleti bölücü emellere kurban edilmek isteniyor. Dünümüzü unutalım geçmişi silelim mi?

Hainlerin el üstünde tutulması mıdır beklenen. Erdoğan'ın arzusu Türkiye 'nin yıkılması Türk milletinin 36 parçaya dağıtılması mıdır?

Sizler sayesinde bu ezanlar susmayacak bu vatan parçalanmayacak...

Aklı alan gözü kesen kendine güvenen yanılgıların avucuna düşüp hezeyana batan varsa gelsin Erzurum'u görsün. Dadaşlar hazır ve hüzünlüdür.

Başbakan Erdoğan 'a bu millet muhtaç mıdır? Bu bölücü kervan nereye kadar ilerleyecektir. AK Parti'ye oy verenleri anlıyorum. Ak Parti 'nin başbakanın kriz ve kaos politikalarına nereye kadar sabır göstereceklerdir. AKP , BDP ve CHP , PKK'ya ne zamana kadar dayanacağız.. Birliğe ve dirliğe sahip çıkmak için ne beklenmektedir.
Erdoğan ve çevresi götürürken, işsiz kalan, fakir kalan sizlersiniz... Sizler bir lokma aşa talip olurken Erdoğan'ın yandaşları ve sülalesinin bir eli yağda ve baldadır. Başbakan ve vurguncu dostları saltanatlarını sürdürmektedir.

Başbakan Erdoğan 'ın sonu görünmüştür. Şikayetleriniz arşa vardıysa AKP 'nin tek yön dönüşü olmayan bileti sizler tarafından kesilmelidir. Erzurum'dan vurulan tokat Ankara'dan ABD'den duyulmalı Kandil ve Erbil'de taş üstüne taş bırakmamalıdır.
Çağrım AKP 'ye oy verenleredir. Tüm dadaşlara, vatanını sevenleredir. Hep birlikte bu durgunluğa son verelim. Bulanıklığı temizleyelim. Hep birlikte bu çöküşe dur diyelim. Birliğimize bütünlüğümüze büyük millet oluşumuza sahip çıkalım...

AKP ile geçen 10 yıllık sürede tehditler benzerlik gösteriyor. İşbirlikçi hükümetin teslimiyeti ile milli geleceğimiz risk ve tehdide açık hale gelmiştir. Yine yabancı güçler iç işlerimize karışmıyor mu? İşbirlikçiler iahenet yarışında değil mi? Edebsiz ve korkak bir zihniyet ülkeyi yönetmiyor mu? Teröristlerin emelleri yok mu? 
Osmanlıyı yıkan aktörler kendilerine yeni maşa yeni piyon buldu 3 Kasım'da...

Daha zengin daha adil bir Türkiye için yapacağınız tercih nedeniyle hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Türk milletinin birliğine beraberliğine verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Tıpkı önümüzde tanıdık bildik engeller vardır.

Erdoğan bu yüzden panik halindedir AKP 'nin yok olacağını bilmektedir. Erdoğan endişelendikçe kontrolü kaybetmektedir. Denge ve ölçülerinin vidası gevşemiztir. Başbakan raydan çıkmıştır.

İmrali canisi başbakanın kafasına çuval geçirmiş, ruhunu ele geçirmiştir.

Bölücüler hiç olmadığı kadar özgüven elde etti. 29 yıllık mücadele boşa çıkmıştır. Şehit gelmemesi akıl ve vicdan tutulmasına uğratmıştır.

Bir taraftan Taksim'de bir taraftan da sınırda teröristler yerleşmektedir. Teröristler hainler sanki sırra kıdem bastı. Teröristler taksime çıkmış şehirlere inmiştir.
İmralı canisi Türkiye 'yi madara etmiştir. Türk milleti PKK'ye iahel edilmenin eşiğindedir.

BDP, PKK ve İmralı canisi Türk milleti üzerine senaryolar yazarken Erdoğan Gezi Parkı merkezli göstericilere savaş vermiştir. Milli iradeye en büyük hazımsızlığı gösterenlere Erdoğan tepkisizdir

Türkiye 'nin bir bölümüne ihanet buluştırmak isteyene fırsat verecek misiniz?

Gel Erzurum'a meydanlar herkese açık. Burada halka açık konuşmalısın bir kez de olsa ahlaklı olmalısın. Hiçbir yerde bahsedemediğin Kürdistan'ı gel de burada açıkla da görelim...

Bu Kürdistan neresi Kuzeyi nereyi kapsar toprakları nereye uzanır. Erzurum sınıra dahil mi gel de söyle... Bu konuda bir söz mü verdin?