Milliyetçi Hareket Partisi Yapılacak olan 30 Mart Mahalli seçimine Türkiye davasına gönül vermiş tüm dava arkadaşları ile el birliği, gönül birliği ile çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Avanos halkının göstermiş oldukları yoğun ilgi, alaka sıcak diyaloglar sayın Kılıç ve çalışma arkadaşları arasında ki memnuniyet çalışma tempolarına heyecan katmakta. Belediye başkan adayı Mustafa KILIÇ ve ekip arkadaşları yaptıkları ziyaretlerde projelerini anlatırken vatan daşlarımızın memnuniyetleri yüzlerinden okunmaktadır. Hiç bir siyasi parti ayrımı yapmaksızın herkesi kucaklayarak, Avanos'umuzun her yeniliğe ve gelişmeye ihtiyacı olduğu bilinci ile oy kullanacaklarını ve MHP'ye evet oyu vererek, yapılanların daha iyisinin yapılacağına, sevgi ve saygı görme, ihtiyaçlarını gidermeye, hiç ayrım yapmadan her vatandaşımızın dertlerinin dinleneceği, ben değil biz ilkesi ve hoş görüsüyle hizmet alınacağına inandıkları için ve Avanos' muzu daha iyi yerlere getirileceğine olan inanç her geçen gün insanlarla olan kenetlenmeyi en üst seviyeye taşımaktadır.
 
Esnafımızı değişimle birlikte ticari daralmadan kurtarıp ticaretlerinin daha güzel bereketli olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ülke sorumluluğu bilince olan diğer Siyasi parti yöneticileri ve sempatizanlarına MHP Avanos ilçe teşkilatı ve Belediye başkan adayı Mustafa KILIÇ tarihi bir çağrıya kulak verilmesi için partili partisiz herkese sesleniyor. Ülkemizin, İlçemizin, Çocuklarımızın birliği, dirliği ve istikbali için vatandaşlarımızın sağduyusuna sığınarak sorumluluk bilinci çerçevesin de seçimde yanımızda olmaya DAVET ediyoruz.
ÜRETTİĞİMİZ PROJELERLE ÇÖZÜME ORTAK OLMAK İSTEYEN HER KESE KAPIMIZ AÇIK VE KUCAKLAŞMAK İSTEYEN HERKESE GÖNLÜMÜZDE YER VARDIR...