MHP Ürgüp İlçe Başkanlığı’nca Asia Teras Cafede düzenlenen aday tanıtım toplantısına MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Ürgüp İlçe Başkanı Alp Aydın Eroğlu, İl Başkan Yardımcısı Eyyüp Öz, Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis üyesi İbrahim Altunsoy, Milliyetçi Hareket Partisi Eski Milletvekili İsmail Çevik, Milliyetçi Hareket Partisi Avanos Belediye Başkan Adayı Mustafa Kılıç,  Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp Belediye Meclis Üyesi Tevfik Öz ve partililer katıldı.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı burada yaptığı konuşmada, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Ürgüp’te belediye başkan adaylarını belirlemek için hassas bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Doğru adayı belirlemek için bütün kriterleri değerlendirdiklerini ve Ürgüp’ün sevilen turizmcilerinden Fatih Kadir Yıldız’da karar kıldıklarını kaydeden Taşçı, seçimlerde partilerinin Ürgüp’ten birinci parti olarak çıkacağına inandıklarını vurguladı.

Ürgüp siyasetinde tecrübeli isimlerden MHP İlçe Başkanı Alp Aydın Eroğlu ise yaptığı konuşmada adaylarının Fatih Kadir Yıldız olduğunu ifade ederek seçim sürecinde başarılar diledi.

Ürgüp’ü yaşanılabilir, Ürgüplünün özlediği yakışır bir ilçe yapmak için gece gündüz demeden çalışacağını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fatih Kadir Yıldız,  Temenni Tepesinden aşağıya, "Ne Mutlu Türküm Diyene" yazacağız dedi.