Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı 15 Mart 2015 tarihinde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinliğe İl ve İlçe Başkanları ve teşkilatlarının yanı sıra Nevşehir Milletvekili Aday Adayları da katıldı. 

       Çanakkale Şehitlerini anma etkinliğinde ayrıca açık arttırma düzenlenerek teşkilatlara gelir sağlamak amacıyla, Alparslan TÜRKEŞ'İN halıya işlenmiş resmi açık arttırmaya çıkarıldı. Alparslan TÜRKEŞ'İN resminin olduğu halı en yüksek rakamı veren Milletvekili Aday Adayı Hüseyin ÖDEMİŞ'İN oldu. Hüseyin ÖDEMİŞ halıyı almak için sahneye çıktığında kısa  bir konuşma yaptı. 

       Hüseyin ÖDEMİŞ " Çıkmış olduğum Milletvekilliği yolunda aday gösterilsem de gösterilmesem de, eskiden olduğu gibi Milliyetçi ve Ülkücü camiaya hizmet edeceğim, hedefimiz Nevşehir'den en az iki Milletvekili çıkarmak olmalı. Şimdiden aday gösterilecek adaylarımıza başarılar dilerim. Bu kutlu davada aday gösterilemeyen herkesin adayların etrafında birleşerek hizmet edeceğinden kuşkum yoktur" dedi. Hüseyin ÖDEMİŞ yaptığı konuşması ile salonda bulunan Ülkücülerin gönlünü fethederek büyük alkış aldı.