NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisinde de gönlünde Milletvekilliği aday adaylığı olan isimler bir bir ortaya çıkmaya başladı.

MHP’de her ne kadar derin bir sessizlik yaşansa da aslında hareketli saatlerin yaşanmaya başladığı günler geldi. Nitekim Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde MHP’den birçok isim Milletvekilliği için nabız yoklamaya başladığı gelen bilgiler arasında. 
Partide Nevşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Varol, MYK Üyesi Sahir Solmaz, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Ürgüp İlçe Başkanı Alpaydın Eroğlu, Avukat Fazlı Koç, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur ve Emircan Ünlü’nün ismi Milletvekili aday adayı olabilecekler arasında daha şimdiden konuşuluyor.

Seçime henüz aylar kalmasına karşın önümüzdeki birkaç içerisinde Milliyetçi Hareket Partisinde aday adayı sayısının en az 10’a kadar çıkması muhtemel. 3 dönemdir Ak Partinin tulum çıkardığı Nevşehir’de bu gidişe bir son vermek niyetinde olan Milliyetçi Hareket Partisinin seçime parti tabanının tam oyunu alabilecek isimlerle girmesi bekleniyor.