Milliyetçi Hareket partisi Aday Adayı Av Fazlı KOÇ  son yaşanan Bülent Arınç ve Gökçek arasındaki restleşmeyi değerlendirdi.

Koç İfadelerinde ‘Görüyorsunuz artık kendileri bile bazı şeyleri kabul ediyorlar.

Bizim yıllardır söylediklerimizi kabul etmişlerdir. Ülke artık şeffaf bir ortamda yönetilmesi gerekmektedir. Gizli kapılar ardında kimse durmamalıdır. Ülkenin geleceği halkın menfaati bunu gerektirmektedir.

Daha bir çok şey açıklayacağım diyen bir Başbakan Yardımcısı açıklaması vardır. Artık halkımız ve başta Nevşehir halkımız gerçekleri görmeli yanlışa eğriye dur demelidir.

Ak Parti iktidarı halkın menfaatlerini ve çıkarlarını bence bir yana bırakmış ve kendi kavgalarına düşmüşlerdir.Halkın geçim sıkıntısı var, esnafın borcu var, çiftçinin gübresi pahalı,emekli memur dertli bunları çözmeyen bir yapıyla karşı karşıyayız.

Kendi çıkarlarını düşünen siyasetçi istemiyoruz. Biz  halkımıza gönül verdik,biz çözümlerimizle halkımıza umut ışığı olmak istiyoruz.  Milliyetçi Hareket Partisini halkımız destekler ise Allah ın izni ile tüm sorunları çözmek için gayret edeceğiz dedi.