AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,Kurban Bayramı dolasıyla AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı ve Nevşehir Belediyesi ve Valiliğince gerçekleştirilen bayramlaşma merasimlerine katılarak, teşkilat üyeleri, işadamları , protokol ve hemşehrileri ile bayramlaştı. Yoğun bir bayramlaşma mesaisi yapan Milletvekili Açıkgöz, "Mübarek Kurban Bayramı'nın İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, ülkemize, bütün vatandaşlarıma, bütün insanlığa sağlık, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum." dedi.

Açıkgöz'den yoğun bayramlaşma mesaisi


Bayram namazıyla birlikte start alarak önce cami cemaati, sonra çocuklarla bayramlaşan Milletvekili Açıkgöz bayram süresi boyunca, Nevşehir'i İlçe ilçe belde belde köy köy gezerek adım atmadık yer bırakmadı. 

Gittiği her yerde büyük ilgi gören Milletvekili Açıkgöz, Şehit Ailelerini, Yaşlısını , Hastasını Unutmadı!

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kurban bayramında, Rehabilitasyon merkezinde özel insanlar, Hastanede yaşlı ve hastalarla başladığı ziyaret maratonu daha sonra Bayramda nöbet tutarak halkımızın güvenliği için çalışan Polis'imize ve hayatlarını bu kutsal topraklar için feda eden kahraman şehitlerimizin ailelerine yaptığı ziyaretleriyle devam etti.


TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sırasıyla, AK Parti Acıgöl, Derinkuyu, Gülşehir ve Hacıbektaş İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek halkın ve partililerin bayramını kutladı.

Açıkgöz ayrıca Dünya Erdemli Sanayici İş Adamları Derneği Nevşehir Şubesinde İş Adamlarıyla buluşurken, Nevşehir Mahmud Sami Ramazanoğlu İlim ve Kültür Vakfı ve Enderun Eğitim Vakfı'nın bayramlaşma merasimlerine katıldı.​

Teşkilat üyeleri, işadamları ve hemşehrileri ile tek tek tokalaşarak bayramlaşan Milletvekili Açıkgöz, " Mübarek Kurban Bayramı'nın İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, ülkemize, bütün vatandaşlarıma, bütün insanlığa sağlık, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum. Bayramlar; birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının en üst düzeyde idrak edildiği günlerdir. Büyüklerimizi ziyaret ederek, küçükleri sevindirerek, gönülleri kazanarak bu mübarek günleri, manevi önemine uygun şekilde yaşamalı ve yaşatmalıyız. Bu vesileyle Mübarek topraklarda Hac farizasını yerine getiren kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul ve makbul olmasını Allah’tan niyaz diliyorum." dedi.

Bayramlaşma ziyaretlerinde teşkilat üyeleri, işadamları ve hemşehrileri ile bayramlaşan
 AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz şu açıklamalarda bulundu;

Ülkemiz çok önemli aşamalardan bugünlere kadar geldi. Ama en son gezi olaylarından başladığı Mayıs 2013 yılından bugüne kadar ülkemizde çok çalkantılı dönemler geçti. Bunun üzerinden gezi olayları 17 ve 25 Aralık süreçleri geldi geçti.

Tabi bütün bu olaylar Türkiye'nin ayağa kalkmaması, istikrar ve güven ortamının bertaraf edilmesi için başına örülen bir çorap olarak görüyoruz. Gerek gezi olayları, gerek ondan önceki olaylar gözümüzün önünden geçirirsek 17-25 Aralık ve 15 Temmuz da yaşanan olaylar bunlar Tükiye'nin güçlü, Türkiye'nin kendi ayaklarının üzerinde durmaması, Haspal bir Türkiye'nin devam etmesi ve eline ne verilirse kaderine razı olan bir Türkiye olması için yapılan mücadelelerin bir parçası olarak görüyoruz. 

Cenab-ı Allah bizi bu millete mahçup etmesin. Biz bu millete bedel ödetmeyeceğiz. Bedel ödememiz varsa biz bedel öderiz deyip ve bunun için iki gömleğimiz var "biri bayramlık, biri idamlık gömleğimiz" var diye yola çıkan Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına Allah kolaylıklar versin. Bunları bu hesaplarını yapanlar Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarını hesaba koymamışlardı. Bu hesabın dışında yaptıkları için Rabbim hem bu milletin yüzüne baktı, hemde hesaplarını boşa çıkardı.
Bu arada özellikle 15 Temmuz'u çok sulandırmayı çalışan taraflar var. Arkadaşlar bunun için bu zamanda sapla samanı birbirine karıştırmamamız gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi "at izi, it izine karışmasın." Her olayı kendi zamanı zemini ve şartları içerisinde değerlendirip burada bir çıkış yolu bulmak zorundayız. Yoksa birilerine kişisel müsibetimiz var diye iftira atacak olursak, birilerine intikam almak için davranış sergileyeceksek bunun hesabını ne millete verebiliriz, ne de Allah'ımıza verebiliriz.  Kul hakkı vardır. Kul hakkının altından kalkmamız gereken bir dönemdeyiz. Onun için bütün arkadaşlar olayları iyi analiz etmeleri, doğru karar vermeleri gerekir. Bunu Kurucu Genel Başkanımız şimdiki Cumhurbaşkanımız ifade etmiştir. Bu süreçleri bunları dikkate alarak hareket etmeliyiz.
Bu düşünceler içinde vatanımızın, ülkemizin birliğini, dirliğini korumak için canını seve seve veren şehitlerimize ve 15 Temmuzdaki demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Tedavi gören gazilerimize ve yaralılarımıza Cenab-ı Allah'tan acil şifalar diliyorum. Ailelerine güç kuvvet temenni ediyorum. Allah onlara dayanma gücü versin inşallah." diyerek sözlerine son verdi.