Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, “Halkın iradesi, namusu, şerefi, bizim şerefimiz bizim namusumuzdur. Bizlerde sokakları boş bırakmayan vatandaşlar gibi meclisimizde nöbet tutuyoruz. Ben bu darbeyi yapmaya çalışanları şiddetle ve nefretle kınıyorum. Hiç kimse merak etmesin kimse bu ülkeyi bölemeyecektir. Bu ülkeye darbe yapamayacaklar. Ben tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir'de de sokakları boş bırakmayan halkıma şükranlarımı sunuyorum. Halkımızdan Allah razı olsun, hem iradesine hem de vatanına sahip çıktı” dedi.


Nene Hatunlar, Evlatları ve Torunları Nöbette ...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Her bir karış toprağı şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu kutsal topraklarda "Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet ve Tek Devlet" için, Nenehatunlar, evlatları ve torunları nöbet tutuyor "dedi.


Bu birlik ve beraberlik yüce milletimizin bölünmez bütünlüğünün tüm dünyaya tekrar ispatı olmuştur diyen Açıkgöz, Gün birlik ve beraberlik günüdür. 79 milyon olarak vatandaşlarımız birdir beraberdir dedi.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz açıklmasının devamında;  Bundan sonra düşen kardeşlik bağlarımızı güçlendirerek milletimizi , devletimizi muassır medeniyetler üzerine çıkarmaktır. Bir kez daha ifade ediyorumki Aziz Milletimiz gereken mesajı vakur duruşuyla tüm dünyaya göstermiştir.

Vatan millet bayrak ve devlet aşkına ; Devletimize yapılan darbe girişimine karşı tüm vatandaşlarımızı bu akşam saat 21:00 de Türk Telekom önü Diriliş Meydanında Ay Yıldızlı bayrağımızla bekliyoruz.

İnadına kardeşlik inadfına barış diyoruz...

Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili
TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi