TBMM Divan Katip Üyesi, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir Devlet Hastanesi Sağlık Çalışanlarına yeni anayasa ve halk oylaması olan referandumu anlattı.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz
, referandum çalışmaları kapsamında Sağlık çalışanlarıyla düzenlenen programda bir araya gelerek 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda neden ‘evet’ oyu kullanılması gerektiğini anlattı.

Milletvekili Açıkgöz proğramda, Sağlıkta dönüşümün en önemli mimarının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. Sağlıkta gelinen noktanın asıl yönlendiricisi, teşvik edicisi, destekçisi ve hizmetkârı olan Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın, 2001 yılında AK Parti'yi ilk kurduğunda “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dediğini söyleyen Milletvekili Açıkgöz, “Cumhurbaşkanımızın o gün neyi kastettiğini, AK Parti iktidara geldikten çok kısa bir süre sonra herkes anlamaya başladı” diye konuştu. 

16 Nisan'daki referandumun ülkenin geleceği için son derece önemli olduğunu kaydeden Milletvekili Açıkgöz, “Referandumda, diğer bütün sektörleri aynen sağlıktaki gibi başarılı kılacak, sağlık alanındaki gibi güzel hizmetler yapacak ve 2023 hedeflerine ulaştıracak çok önemli bir anayasa değişikliği paketi oylanacak. Anayasa değişikliği ile inşallah ülkemiz, belirlediği her alandaki hedeflerine çok daha rahat ve hızlı bir şekilde ulaşacak.”dedi.


Açıkgöz açıklamasında; Nevşehir Devlet Hastanemizde çalışan fedakar sağlık personelimizle bir aradayız. "15 yıldır sağlıkta sayısız reformu birlikte gerçekleştirdik.Yeni sistemle 15 yılda başardıklarımızı çok daha kısa süre zarfına sığdıracağız. Türkiye'nin sağlık hizmetlerini hızlı bir şekilde artıracağız"dedi.

Sizlerin üstün gayretiyle, modern hastanelerimizle, başarılı doktorlarımızla, Sağlık Bakanlığımızla, AK Parti Hükümetlerimizle sağlıkta lider ve öncü bir ülke olduk diyen Milletvekili Açıkgöz, Şimdi ise vakit sandıkları EVET oylarıyla doldurma vakti. Güçlü Türkiye hedefiyle çıktığımız bu yolda milletimiz iradesini EVET ile sandıklara yansıtacak. Eski tip sağlık modelinde insanımız kuyruklarda günlerce bekleyip muayene olamıyordu. Eski sistemde de sıkıntılar vardı. Cumhurbaşkanlığı Sistemi modern, atılıma ve hızlı icraatlara dönük yeni sistemdir. 16 Nisan'da kararımız Güçlü Türkiye İçin Evet dedi.