AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Kâtip üyesi Mustafa Açıkgöz, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Nevşehir halkının sorunları ile yakından ilgilendiklerini söyledi.

 Vatandaşlar ile tek tek görüşerek sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Açıkgöz, kendisine iletilen konularla ilgili notları alıp, sorunların çözüme kavuşturulması doğrultusunda girişimlerde bulundu.
 

Milletvekili Açıkgöz  "AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda her zamanki gibi hemşerilerimizin dileklerini ve temennilerini dinledik. Çözüm önerileri konusunda istişarelerde bulunduk" dedi. Her bir vatandaşın sorunlarını kendi sorunları gibi gördüklerini ifade eden Açıkgöz, "Nevşehir'de sıklıkla halk günü toplantıları düzenliyoruz. Bu gün de yine Nevşehirli hemşehrilerimizle buluştuk. Onların sorunlarını dinledik, çözüme kavuşturmak için de çalışmalara başladık. Her bir vatandaşımızın sorunu ile kendi sorunumuz gibi ilgileniyoruz" dedi.

Toplantılara devam edileceğininde altını çizen Açıkgöz, "Daha önce de merkez ve ilçelerimizinde halkımızla buluştuk. Bundan sonra da bu tür toplantılarımıza devam edeceğiz. Bize güvenip meclise gönderen vatandaşlarımızın sıkıntı ve dertleri ile yakından ilgilenmek bizim öncelikli görevlerimizden bir tanesi" diye konuştu.