TBMM Divan Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Çat kasabasını ziyaret ederek burada vatandaşlarla kucaklaştı. 

Çat kasabasında kahve ziyaretlerinde kasaba sakinleri ile çay içip sohbet eden Vekil Açıkgöz , vatandaşların sorunlarını dinleyip hatırlarını sordu.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'den Çat Kasabasına Çat Kapı Ziyaret..!

Belediye binası önünde bulunan kahvehanede vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet eden Açıkgöz, 1 Kasım seçimlerinde verdikleri destekten dolayı dolayı, Çat kasabası halkına teşekkür etti.

Milletvekili Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında, Çat Belediyesinin yatırımlarının yerinde ve Çatlı’ ya yakışır yatırımlar olduğunu ve bu yatırımların gerçekleşmesi için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını bildirdi.

Önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde Türkiye'yi çok güzel günlerin beklediğini dile getiren Açıkgöz, yaşanan her şeyin Türkiye'nin hayrına iyi gittiğini anlattı. 

Milletvekili Açıkgöz'ün ziyaretine AK Parti Çat Belde Başkanı ve Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'da eşlik etti.

Çat kasabası ziyareti sonrasında FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Milletvekili Açıkgöz; "Seçildiğimiz ilk günden bugüne sürekli vatandaşlarımızla iç içe olmaya çalışıyoruz. Allah onlardan razı olsun göstermiş oldukları Yoğun ilgi ve muhabbete layık olmak ümidiyle bu tür ziyaretlerimiz devam edecek. " dedi.