Açıkgöz, Nevşehir'imizde  yatırımın ve istihdamın artırılmasına yönelik çağrısına ilk cevap Nevşehirspor kulüp başkanı ve iş adamı Muzaffer Leblebici' den geldi.

Leblebici, Nevşehir Özel organize sanayi bölgesine dev yatırım ve istihdam için ilk adımı attı.

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada “ İlimiz Nevşehirdeki organize sanayi bölgesinin de en kısa zamanda dolacağına inanıyorum. Biz her zaman belirttiğimiz gibi yatırımcımızın yanındayız. Bugün de değerli yatırımcılarımızdan Nevşehirspor Kulüp Başkanı ve İş adamı Muzaffer Leblebici'ye Nevşehir’imize yaptığı yatırım, istihdama katkı sağladığı için şahsım ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.”

“Vakit, Ekonomiye Sahip Çıkma Vakti”

Nevşehir’ imiz ve ülkemiz yeni bir İstiklal Mücadelesi verdiğimiz bu günlerde milli ekonomimize katkı sağlayanları unutmayacaktır. Bu vesile ile yatırımcıları Nevşehir'imize yatırım yapmaya, bu cazip desteklerden, ucuz iş gücünden ve bulunduğu konum itibariyle verdiği cazibeden yararlanmaya davet ediyorum. 

“Yatırım ve Kalkınma Öncelikli Hedefimizdir”

14 yıldır yatırıma ve kalkınmaya önem verdik, vermeye de devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ‘Üretin, alın, satın, istihdam edin, yatırım yapın, piyasayı hareketlendirin’ tavsiyelerinde bulunuyor; Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM da yatırıma dönük hükümet programlarımızı her fırsatta dile getiriyor. Biz de Büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye için haydi yatırıma diyoruz. Bölgesinde güçlü, ekonomisi sağlam temellere oturmuş Yeni Türkiye yolunda hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.