AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Murat Göktürk , Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77’nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Göktürk “Mustafa Kemal Atatürk, vatan topraklarımızın savunulmasında ve istiklale kavuşma mücadelemizde öncülük yapmış saygın bir liderdir.” dedi.

Göktürk  mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu istiklal mücadelemizin önderi  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 77. yıl dönümünde saygıyla yâd ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserimdir’ dediği Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine bağlı kalarak, temel değerlerini koruyarak, istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye, demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye, bölgesinde ve dünyada barış ve istikrarın savunuculuğunu yapmaya devam etmekte, 2023 için belirlenen hedeflere adım adım yaklaşmaktadır. Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla bayrağı bizden devralacaklarına, Türkiye Cumhuriyeti’ni çok daha güçlü çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine inancımız tamdır. Mustafa Kemal Atatürk, vatan topraklarımızın savunulmasında ve istiklale kavuşma mücadelemizde öncülük yapmış saygın bir liderdir.Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 77. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” ifadelerine yer verdi.