turkiyeicinakademisyenler.com internet sitesi üzerinden bildiri yayınlayan 'Milli' akademisyenler PKK yanlısı bildiriye imza atanlara sert tepki göstererek "Bu Ülkenin Akademisyenleri Olarak Devletimizin ve Milletimizin Yanındayız!" mesajı verdi.

DAĞDAKİLERİN KURŞUNLARINDAN DAHA TEHLİKELİ

Yayınlanan bildire "Kırk yıla yakın bir süredir kalleş ve alçak PKK terörünü yaşayan ülkemiz, maalesef sadece bu menfur örgütün kurşunlarına maruz kalmamış, bu ülkenin bilimsel ve teknolojik gelişmesine katkıda bulunması amacıyla kendi bağrında yetiştirdiği sözde akademisyenler tarafından da saldırıya uğramıştır. Onların şu anki tavır ve ifadeleri, dağdaki eşkıyanın kurşunlarından daha tehlikeli ve daha alçakçadır. Bu güruhun Türkiye Cumhuriyeti’nden talep ettikleri sözde barışın arkasında yatan hendek siyasetinin tek bir amacının olduğunu akıl ve vicdan sahibi herkes gibi biz de biliyoruz. İnanıyoruz ki, akademik ve insani her türlü hassasiyet ve gerçekten mahrum olan bu bildirinin tek bir amacı vardır: Terörle mücadeleyi akamete uğratmak ve güvenlik güçlerimizin moralini bozmak…" ifadelerine yer verildi.
Bölgede görev yapan polis ve askerlere destek mesajı veren bildiri kısa süre içerisinde yüzlerce akademisyen tarafından imzalandı.

Devleti katliam yapmakla suçlayan 1100 akademisyene karşı Milli akademisyenler bildiri yayınlayarak operasyonlara destek için imza topluyor. Peki Türkiye Sevdalısı Milli Akademisyenler İçerisinde Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesinden bu imza kampanyasına kimler destek verdi...? İşte Nevşehir'de ki gururumuz olan o isimler: 

Bu Ülkenin Akademisyenleri Olarak Devletimizin ve Milletimizin Yanındayız!


Öğr. Gör.  Mahmut Doğan Kamış            Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üni.
Yrd. Doç. Dr. Hasan Hüseyin Kılınç  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üni
Yrd. Doç. Dr. Mahmut Polat                  Nevşehir  Hacı Bektaş Veli
 Yrd. Doç. Dr. Davut Sarıtaş                Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üni.
Öğr. Gör. Ahmet Alparslan Erarslan      Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üni.
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ MUSTAFA SAĞLAM NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
Doç.Dr. Sefa BARDAKCI                  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
Burcu Karakuş                                          Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Yrd.Doç.Dr. Mehmet ŞENOL                  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
Doç.Dr. ALPER ASLAN                          NEVSEHIR HACI BEKTAS VELİ
Öğr. Gör. Hakan ALPTÜRKER          Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
Yrd.Doç.Dr. Özden Taşğın                  Nevşehir HBV Üniversitesi Nevşehir
Prof.Dr. Abdullah Şengül                         Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Nevşehir


Devleti katliam yapmakla itham eden 1100 akademisyen karşısında Bu Ülkenin Akademisyenleri Olarak Devletimizin ve Milletimizin Yanında Olacağız! diyerek imza atan Türkiye Sevdalısı Milli Akademisyenler İçerisinde NEVŞEHİR Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın olmadığı ifade edildi.


BİLDİRİYE DESTEK VEREN AKADEMİSYENLERİN LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN...

Kaynak : Haber7