Mimarize Mimarlık ofisi Kapadokya şubesi, önceki gün düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Avanos Kaymakamı Mustafa Eldiven, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Şahin Eroğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
Aksaray’da 2005’te kurulan Mimarize Mimarlık ofisinin Kapadokya şubesi 10 Ekim Cumartesi günü, Camikebir Mah. Vatan Cad. Kenanoğlu İş Merkezi 2. katında gerçekleştirilen törenle açıldı.

Açılış kurdelasını Avanos Kaymakamı Sayın Mustafa Eldiven, Ahiler Kalkınma Kurulu ve İş Kadınları Derneği Başkanı Sayın Hatice Şahin Eroğlu ile birlikte kesti.

Mimar Zeynep Mutlu ve Mimar Hatice Çelebi ‘nin düzenlediği Mimarize Kapadokya Mimarlık ofisinin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Hatice Şahin Eroğlu açılışta şunları söyledi: GENÇ MİMARIMIZ ZEYNEP MUTLU VE İŞ ORTAGI HATİCE ÇELEBİ AVANOS TA MİMARLIK OFİSİ AÇTILAR .AÇILIŞINI SİZİN YAPMANIZI İSTİYORUZ DİYE DAVET ETTİKLERİNDE İÇİM İÇİME SIGMADI .GENÇ İKİ TANE PIRIL PIRIL MİMAR KIZIMIZIN BU GİRİŞİMCİLİGİ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ.KARANLIK GÜNLERDEN GEÇEN ÜLKEMİZİN ANCAK BÖYLE ÇALIŞKAN ,AZİMKAR , GİRİŞİMCİ VE AYDIN TÜRK KADINLARI İLE BİR ADIM ÖNE GEÇECEGİNE İNANIYORUM .HER İKİ KIZIMIZIDA , DESTEK OLAN AİLELERİNİDE KUTLUYOR HAYIRLI BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLİYOR, NAZİK DAVETLERİ İÇİNDE TEŞEKKÜR EDİYORUM .

Mimarize Mimarlık ofisi genellikle Restorasyon ve İpard projeleri üzerine odaklanacak.