Nevşehir'in Merkez İlçesi'nden Göre Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan, ilginç buluşları ile gündeme gelen Hakkı Kaya, AK Parti’den belediye başkan aday adaylığı başvurusunun ardından son buluşunu da tanıttı. 

 Ayarlı Rento Blok’ adını verdiği çalışmanın patentini Türk Patent Enstitüsünden aldığını anlatan Hakkı Kaya, “Şimdiye kadar 10 nun üzerinde her biri patentli icadım var. Son buluşum İnşaat sektöründe Ustaların işini daha pratik ve daha sağlıklı olarak kolaylaştırıyor. Yanmaz ve ısı yalıtımını sağlayarak Çatı malzemesi olarak ta kullanılıyor” dedi.

 

Tübitak ve Türk Patent Enstitüsü tarafından düzenlenen İnivasyon Türkiye Mucitler Fuarına katılımcı olarak davet edildiğini ve ürününü dört gün boyunca İstanbul Fuar Merkezinde tanıtacağını bildirdi.

 

Rakiplerinin ise Ziyaretçi olarak davet ettiğini ve özel misafiri olarak beklediğini ifade etti.

 

Göre Belediye Başkan Aday Adayı Hakkı Kaya Mucitler Fuarında Hem geliştirdiği Projesini hem Nevşehir i hemde Göre kasabasını ve Bims Madenini de en güzel şekilde tanıtmayı amaçladığını belirtti.

Kaya, bu projesi ile İnşaat sektöründe Bims madeninin den katma değeri yüksek ürünler üretilebileceğini de ispatlamayı hedefliyor.

 

Göre Belediye Başkan Aday Adayı Hakkı Kaya,FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında; Belediye başkanı olursam Kasabalı hemşerilerimize ve Kendi kendine yetecek bir Göre Belediye olması için kaynak yaratacak ÇILGIN Projelerinde hazır olduğunu belirtti. Başkan Adayı olursam bunu da hayata geçireceğim” diye konuştu.