Nevşehir'in ürgüp ilçesi Mazı Köyündeki evinde ölü bulunan çift cinayet, Müge Anlı ile ATV ekranlarında işlenmeye devam ediyor.

6 Ocak tarihinde Ürgüp'ün Mazı Köyü'nde yaşayan 75 yaşındaki İbrahim TİRYAKİ ve 76 yaşındaki eşi Fatma TİRYAKİ evlerinde tüfekle öldürülmüş olarak bulunmuştu

Nevşehir'de yaşanan vahşi cinayetin sır perdesi Müge Anlı ile Tatlı Sert proğramında aralanıyor...  Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Fatma Tiryaki ve İbrahim Tiryaki kim öldürdü. Fatma ve İbrahim tiryaki çiftini kim öldürdü. Yaşlı çiftin katili tanıdık biri mi ?

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünde 75 yaşında ve 76 yaşındaki evli çift evinde tüfekle vurularak öldürülmüşlerdi. Peki bu cinayette son durum nedir. Evden hiçbir şekilde hırsızlık olmadığı netleşse de kapı öldürüldükten sonra üzerine kitlenerek kapatıldı ve ölüm gerçekleşti. Cinayet istihbaratlarına göre Müge Anlı ve Tatlı Sert programında olay çözülecek.

Torun Erdal Teryaki'nin Evinde Yapılan Aramada Kanlı Havlu Bulundu...

Yaşlı Çifte Ekmek Götüren Fırıncı Ahmet Kuşçu Konuştu...

Selma Teryaki Neden Silahı Komşuya Vererek Saklamak İstedi?


Şerife Bayram : "Silahı Teslim Etmeye Gelirken İbrahim Ve Maviş, Selma'nın Yanındaydı"


Silahı Teslim Alan Şerife Bayram Konuştu...

NEVŞEHİR'DE VAHŞİ CİNAYET...!!!

74 YAŞINDAKİ İBRAHİM TİRYAKİ İLE 71 YAŞINDAKİ EŞİ FATMA TİRYAKİ'Yİ KİM, NEDEN ÖLDÜRDÜ?

İhbar ve Başvuru için : 0212 354 43 25 - 0212 354 43 26
Canlı yayın : 0212 639 42 63 - 0212 639 50 17
E-posta : [email protected]


Cinayet nasıl gerçekleşmişti? Gelin bir hatırlayalım...

Özkan Tiryaki, dün dedesi İbrahim Tiryaki ile konuştuktan sonra bu sabah sobayı temizlemek için eve gelerek zili çaldı. Özkan Tiryati, kapının açılmaması üzerine durumu yakın bir yerde oturan amcası Eyüp Tiryaki'ye bildirdi. Amcası da oğlu Erdoğan ile birlikte eve geldi. Bir süre kapıyı çalan yaşlı çiftin oğlu ve torunları, içeriden açan olmayınca kapının camını kırarak içeri girdi. Odada anne ve babasını kanlar içinde yerde yatarken gören Eyüp Tiryaki durumu muhtar İbrahim Özkan’a bildirdi.

İhbar üzerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri yaşlı çiftin öldüğünü belirledi. Ürgüp Cumhuriyet Savcısı'nın eve gelerek yaptığı incelemenin ardından yaşlı çiftin cenazeleri, Ürgüp Belediyesi cenaze taşıma aracıyla otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olayın cinayet mi, yoksa çiftten birisinin diğerini öldürdükten sonra intihar mı ettiği araştırılıyor.
PART 1

PART 2

PART 3

PART 4