En son Avanoslu Tunç ve Selda nın kayıp olayını sonuçlandırmak üzere kararlı bir şekilde olayın üzerine giderek ATV ekranlarına taşıyan Anlı Nevşehir de özellikle bayanların sabah saatlerinde ekranlarda gözlerini kırpmadan izlemesine neden oluyor.

Müge Anlı,ATV ekranlarında rating’lerdeki başarılarıyla parmak ısırtıyor.

Uzun süredir sabah kuşağının tartışılmaz lideri olan Anlı, magazin haberciliğindeki detaycılığını “Müge Anlı ile Tatlı Sert “programında da sürdürüyor.

Avanos Derinöz mevkiinde bulunan bağevlerinde ailece yaptıkları pikniğin ardından kaybolan ve o günden bugüne bir daha haber alınamayan Avanos'un kayıpları Tunç Boztepe ve Selda Grosle'nin aranmasına Müge Anlı İle Tatlı Sert programında devam edildi. Stüdyoda bugün geçmiş programlarda anlatılanların bir muhasebesi yapılırken en çarpıcı gelişme Alman eşin açıklamalarıyla ortaya çıktı. Müge Anlı hafta sonunda kadınların bu olay için çok mesaj gönderdiğini belirterek "En başından beri Kevser Teyzenin Tunç ve Selda'nın başına ne geldiğini biliyorum" açıklamasına Kevser Teyze "Bilsem niye söylemeyeyim" cevabını verdi. Programda genel kanı Kevser Hanımın çok şey bildiği ancak bir takım korkular sebebiyle bildiklerini sakladığı yönündeydi. Kevser Hanım ise program boyunca kızı Selda'dan yakındı. Kızının yaptığı 3 evlilikte de kendilerini dinlemediğini söyledi. 

Niyazi ise anneannesinin otelde teke tek kaldıklarında gayet rahat bir şekilde konuştuğunu, ancak stüdyoda bunları yeterince ifade edemediğini belirtti. Anneannesiyle arasındaki tek problemin de bu olduğunu dile getirdi. Niyazi bir başka açıklamasında ise "Tuç abi öldürsen kesinlikle bağevine gitmezdi" dedi.

Stüdyoda bulunan konuşmacıların tamamı Kevser Hanıma bildiklerini anlatması için gözle görülür bir baskı uyguladılar. Ancak Kevser Hanım daha önce anlattıklarına yeni bir eklemede bulunmadı.

Programın son bölümünde ise Alman eş ile yapılan telefon görüşmesine yer verildi. Alman eş Selda'ya aşık olduğunu belirterek yaşadıklarını uzun uzun anlattı.

4 MART 2013 PAZARTESİ PROGRAMINDAN İLGİLİ BÖLÜMLERİ İZLEYİN