NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in ismi son günlerde meydana gelen olaylarla ulusal televizyon kanallarında hiçte iyi lanse edilmiyor. Nevşehir halkı da bu durumdan son derece rahatsız.

Nar kasabasında yaşanan Nezen Germiyan cinayeti, Avanos ilçesinde yaşanan Selda Grossle – Tunç Boztepe olayı, Göreme beldesinde yaşanan Japon turist cinayetinin ardından bu kez Nevşehir bir yangın ve arkasındaki ilginç ayrıntılarla ulusal televizyonların gündeminde.

Kozaklı ilçesinde çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybetmişti, eşinden şüphelenen Burak Sola çareyi Müge Anlı'da arıyor. İddialar kan donduran türden. Burak Sola'nın eşi Yeliz Sola çocuğunun eşinden olmadığını itiraf etti. Yeliz Sola'nın çocuğunun babası olduğunu iddia ettiği Murat adındaki şahıs, canlı yayında ilişkim vardı ama çocuğum olduğunu düşünmüyorum dedi.

Yangının çıktığı gün neredeydiniz sorusuna Murat Bey'in nerede olduğunu sordu?

Kozaklı'da çıkan yangında 3 ve 2 yaşındaki 2 kardeş hayatını kaybetmişti. Baba Burak Sola'nın yangın üzerindeki şüpheleri üzerine Müge Anlı'ya başvurdu. Canlı yayında eşinden şüphelendiğini belirten Kozaklı, yangından öncesi üzerine ilşikin eşinin hareketlerinden rahatsız olduğunu söyledi. 2 oğlununda karısının telefon görüşmelerine ve samimi hallerine tanık olduklarını ve babalarına söylememeleri için tehdit ettiğini iddia etti.