Ak Partiden 2. Defa Ürgüp Belediye Başkanı olan Fahri Yıldız’a  yoğun ziyaret trafiği devam ediyor. Fahri Yıldıza vatandaşlar, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinden tebrik ziyaretine geliyor.

Bu ziyaretlerden biri de Ürgüp’ün yönetilmesinde temel unsurlardan biri olacak muhtarlardan geldi. İlçenin merkez mahalle muhtarlarından 370 Evler Mah. Muhtarı Hüseyin Yılman, Altıkapı Mah. Muhtarı Hasan Şahin, Dereler Mah. Muhtarı İsmail Önsüz DuaYeri Mah. Muhtarı İbrahim Bükümer, Dutlu Cami Mah. Muhtarı  Sedat Akbaş, Esbelli Mah. Muhtarı Mevlüt Bilgiç, Fatih Mah. Muhtarı Yücel Kolay, İmran Mah.  Muhtarı Süleyman Özaşık, Kavaklıönü Mah. Muhtarı Mustafa Sepet , Karağandere Mah. Muhtarı  Nezir Sağlam, Sivritas Mah. Muhtarı İbrahim Yildirim, Süphanverdi  Mah. Muhtarı Murat Uzun, Temenni Mah. Muhtarı Hamdi Sucu Yeni Cami Mah. Muhtarı Fazlı Balkı Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Fahri YILDIZ, muhtarların ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni dönemde görevlerinde başarılar diledi. Dertlerinin maaş olmadığını derdimiz  hizmet ise bu yola hizmet için çıktıklarını belirten olduğunu belirten Yıldız, toplu bir şekilde toplantı yapmayacaklarını herhangi bir sorun olduğunda ay sonunu beklemeyip anında kendisine veya yetkililere aktarılmasını istedi. Ayrıca Muhtar odasının tadilatının sözünü verdi.