Nevşehir ve Niğde’de doğal gaz dağıtımı yapan Enerya Kapadokyagaz, yeni abone olacak vatandaşlar için abonelikte 6 taksit, güvence bedelinde 3 taksit kampanyası başlattı.

Kampanyadan 15 Nisan-15 Haziran 2015 tarihleri arasında abone olan herkes yararlanabilecek.

Enerya Kapadokyagaz İşletme Müdürü Özenç Gezgin, “Sağladığı konfor ve ekonomi nedeniyle önemli bir ihtiyaç haline gelen doğal gazı yaygınlaştırmak için her yıl kampanyalar yapmaya devam ediyoruz. 6+3 taksit kampanyamız ile 15 Haziran tarihine kadar doğal gaz abonesi olan herkes, abone bağlantı bedelini 6 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecek” dedi.

Türkiye çapında yılsonuna kadar 900 binden fazla aboneye ulaşmayı hedefleyen Enerya, cazip ödeme koşullarından daha çok kişinin faydalanması için, kampanya ile yatırım planlarını eşzamanlı gerçekleştiriyor. Enerya Kapadokyagaz İşletme Müdürü Özenç Gezgin, bu yıl kapsamlı yatırım programlarına devam edeceklerini dile getirerek, “Abone olmak için abone merkezlerimize başvurarak kampanyadan yararlanabilirsiniz, kampanya koşulları, anlaşmalı bankaların kredi kartları ile geçerli olacak” dedi.

Hürriyet