Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu Nevşehir Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantısına MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, İl Başkanı Göksel Taşçı, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, BBP İl Başkanı Şerafettin Karataş, BBP Milletvekili adayı Yavuz Başaran, Ülkü Ocağı Başkanı Yahya Leblebici, Tek Gıda İş Nevşehir Temsilcisi Mustafa Eken, Tek Gıda İş Ankara 1 Nolu Şube Eğitim Sekreteri Selim Dağdelen, Türkav Nevşehir İl Temsilcisi Seyit Gemici, Kapimed Başkanı Coşkun Sağlamdin Türkiye Kamu-Sen’e bağlı iş kollarının Nevşehir il temsilcileri ile Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi üyeleri de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurul toplantısında konuşan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, “Amacımız ve gayemiz başta ülkemiz ve ilimiz eğitim çalışanları olmak üzere tüm eğitim çalışanlarının sorunlarını, taleplerini ve isteklerini bize verilen yetki çerçevesinde çözüme kavuşturmaktır. Yerel anlamda da ilimizin başta eğitimini ileri seviyeye taşımak, meslektaşlarımızın daha iyi koşullarda sınıflarda eğitim vermesini sağlamak ve Nevşehir'i daha iyi noktalara taşımak için mücadele vermektir" dedi.

Toplantıda daha sonra söz alan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol ve MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ise, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin olağan genel kurulunun hayırlı olması temennisinde bulunurken, Türk Eğitim-Sen'in Nevşehir'de yürüttüğü başarılı çalışmaları takdir ederek gündeme ilişkin çeşitli değerlendirmelerde bulundular.

Yapılan genel kurula tek liste ile giren Şube Başkanı Mustafa Uğur'un yeni yönetimi Nail Demirtaş, İlhami Genç, Cengiz Yurt, Adnan Yıldız, Tayfur Urgenç ve İlyas Pınarlık isimlerinden oluştu.