Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin Eylül-Ekim Haber Bülteni, eğitim çalışanları ve siyasi parti liderlerinden sonra şimdi de Nevşehir'e bağlı köylere dağıtılmaya başlandı.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin 4 yıldır iki ayda bir çıkartmış olduğu Haber Bülteni'nin Eylül-Ekim sayısı Nevşehir'deki okul ve kurumlar ve protokol üyelerine gönderildikten sonra şimdi de Nevşehir köylerinde yaşayan vatandaşlarımıza ulaştırılmaya başlandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli başta olmak üzere 56 protokol isimlerine de gönderilen şube haber bülteninin Nevşehir'de yaşayan köy halkına da ulaştırılmaya başlandığını belirten Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur; "Şubemizin faaliyetlerini, Nevşehir'de gerçekleşen siyasal ve sosyal olayları siyasi parti genel başkanları ve protokol üyeleri kadar Nevşehir'in köylerinde yaşayan halkımızın da öğrenmesi ve bilmesi bizim için önemli bir konu olduğundan şube haber bültenimizi ilimizin köy kahvelerinde dağıtarak halkımız ile ciddi bir iletişim kurmayı hedefliyoruz. Köylerde yaşayan vatandaşlarımızdan da konuyla ilgili çok güzel geri dönüşler sağlıyoruz. Bir eğitimci olarak vatandaşlarımızla böylesine bir iletişim sağlamak Türk Eğitim-Sen camiası adına beni fazlasıyla mutlu ediyor" dedi.