Nüfusu 2000’in altına düşen kasabaların belediye teşkilatlarının kapatılarak köye dönüştürülmesiyle Ürgüp’e bağlı Mustafapaşa Kasabasında bu yasa ile köye dönüşmüştü.

Mustafapaşa’da toplam 7 Muhtar adayı seçim yarışında kıyasıya birbirleriyle yarıştı. Bu yarışının galibi Gültekin Kan oldu. Belediye Başkanları, İl ve İlçe Meclis üyelerinin ardından Mahalle ve Köy muhtarlarıda mazbatalarını almaya başladılar.

Mustafapaşa Köyü Muhtarı Gültekin Kan, azalarıyla birlikte bugün hükümet konağına gelerek mazbatasını aldı.

Haber Merkezimize açıklama yapan Gültekin Kan “01.01.2014 tarihi ile başlayıp 30.03 2014 pazar günü sona eren Köy ve Mahalle muhtarlığı ile ihtiyar heyeti üyelerinin seçiminin yapıldığı bu tarihler arasındaki seçim yarışına Mustafapaşa Köy Muhtarlığı için aday olmuş olan Saygı değer büyüklerim Sayın Necmettin TEMUR Abime , Sayın Ramazan KARAGÖZ Abime, Sayın Dursun FİDAN Abime, Sayın Zerrin YILMAZ Ablama ve 2009-2014 tarihleri arasında görev yapmış olan Davutlu Mahalle Muhtarımız Sayın Süleyman ORAK kardeşime ve Yukarı Mahalle Muhtarımız Sayın Cengiz Dizbay kardeşime seçim süresi içerisinde göstermiş oldukları birlik beraberlik ve hiç bir kimseyi huzursuz bir durum içerisine sokmadan bu hizmet yarışında tatlı ama huzurlu bir rekabet ortamının ve dayanışma örneğinin sergilendiği seçim atmosferindeki sarf etmiş oldukları gayretlerinden dolayı bütün adaylara Mustafapaşa Köy Muhtarlığı ve ihtiyar heyeti üyeleri ve bütün seçmenlerimiz adına teşekkür ediyor,ayrıca seçim sürecinde bizleri bu göreve layık gören bizlere canı gönülden destek veren veya vermeyen bütün seçmenlerimize saygılarımı sunuyor Rabbimizin hepimizden razı olmasını diliyorum.” Dedi.

Haber:Şerif Taşar