Gizligider Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş'tan kasabada yürütülen Nar Belediyesinin son projeleri hakkında bilgiler aldı.
Ali Erdoğmuş Milletvekili Gizligider e tamamlanan ve hala hazırda yürütülen projeler hakkında bilgi verirken şüphesiz en çok ilgi çeken proje olarak Nar ılıca parkı gösteriliyor.

Nar piknik alanı düzenlemesi bittiğinde gerek Narlı gerekse Nevşehirli vatandaşlarımızı çok şaşırtacak diyerek bu konuda iddiasını ortaya koyan Nar Belediye Başkanı Erdoğmuş şimdilik sadece bu kadar ipucu vereyim çalışmamız sona erdiğinde Nar kasabamız Bölgenin cazibe merkezi olacak çok büyük ve özel bir tesise kavuşmuş olacak dedi.



Nevşehir merkeze bağlı Nar Kasabasında belediye oldukça görkemli bir projeye önümüzdeki günlerde imza atacak. Proje bu yıl sonuna kadar hayata geçirilmesi bekleniyor.

Nar Ilıca Parkının hemen altında yapılması beklenen proje ile oluşturulacak olan dinlenme alanında yüzme havuzu ve etrafında oldukça görkemli bir piknik alanı oluşturulacak. Nevşehir merkeze oldukça yakın olması itibariyle bu tesisin hayata geçirilmesi ile Nar kasabasının merkez ve merkeze bağlı yerleşim alanlarından binlerce insanı her hafta kasabaya çekmesi bekleniyor.Nar kasabasında heyecanlı bekleyiş sürüyor...