Ömer Döngeloğlu, Narlı Vatandaşlarla Buluştu

Gündüz saatleri olmasına
rağmen Nar Belediyesi Kültür Merkezi yanındaki Kıl çadırı  hınca hınç dolduran vatandaşlar düzenlenen programa büyük ilgi gösterdi.

Programa Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş
’un ev sahipliğinde, Nevşehir Semerkand Buhara İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Feralan, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Encümen Üyeleri, Eski Nar Belediye Başkanı Yusuf Kurugöllü ve çok sayıda Narlı vatandaş katıldı.


İlk olarak  birbirinden güzel Tasavvuf musikisi ve ilahileriyle Fatih Erdoğmuş ve grubu sahne aldı.Ardından Kuranı-ı Kerim okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını AK Parti Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş yaptı.

Başkan Ali Erdoğmuş burada yaptığı konuşmasında seçimlere 5 gün kala AK Parti Genel Başkanımız Başbakan Erdoğan a dualarınızı ve desteklerinizi eksik etmeyin,ortalıkta dolaşan boş laflara kanmayın,fitne ve fesatlara müsade etmeyin, seslenişinde bulunarak,Başbakan Erdoğan'ın yaptığı reform niteliğindeki çalışmaların devamı için 30 Mart Yerel seçimlerinin bir dönüm noktası olduğunu işaret ederek ,Nar kasabamızın huzuru hizmetin devamı için desteklerinizi bekliyoruz dedi.
Başkan Erdoğmuş,Kasabamızda herkes bizim nazarımızda eşittir.Kimseye bir ayrıcalığımız yoktur.Zaman zaman gönderdiğimiz davet ve tebrik kartları bazı evlere ulaşmadığını öğrendik.Bu konuda ben özür dilerim herhangi bir art niyetimiz yok bu işi organize eden arkadaşlarımızdan kaynaklanan bir eksiklik sizlerin affına sığınıyorum dedi.

Yeni dönem için büyük projelerle Nar kasabamız layık olduğu hizmetleri Allahın izniyle bir bir kavuşacaktır ayrıca buradan bir müjde de vermek istiyorum Doğalgazımız Nar kasabamıza hayırlı uğurlu olsun diye müjdeleyen Başkan Erdoğmuş uzun süre kalabalık Narlı davetlilerden alkış topladı.
Başkan Erdoğmuş'un  konuşmaları sık sık alkışlarla destek bulurken ardından Peygamber Efendimizin hayatını konu alan 
Ömer Döngeloğlu'nun sohbetleriyle hüzünlenen vatandaşların adeta yürekleri titredi.

Program bitiminde Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş yüreklerin pasını silen bu programa yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlara ve Katılımcı Ömer Döngeloğlu 'ya teşekkür etti.