Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabasında hafta sonu gerçekleştirilen etkinlikte Gözyaşı Geceleri grubu tarafından “Zaferin Gözyaşları” sahnelendi.

Nar Belediyesi Kültür Merkezi yanındaki Kıl Çadırda gerçekleştirilen programa, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih açıkgöz,AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar,sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda Narlı vatandaş katıldı. 

Proğram öncesi vatandaşlara Nar Belediyesi Kültür Merkezinde  yemek ikram edildi.

Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş burada yaptığı konuşmasında, ağlatmak için değil, gelecek nesillerin ağlamaması için böyle bir program organize edilmesinin önemine dikkat çekti.

Çanakkale'nin ebedi kardeşliğimizi anlatan muhteşem bir destan olduğunu belirten Erdoğmuş, kardeşliğimizi darbecilerin, çetelerin ve onların taşeronlarının bozamayacağını kaydetti.Erdoğmuş, "Bağımsızlık için birlikte savaşmayı, kardeşlik zemininde bir ve beraber yaşamayı başarmış bir ceddin nesliyiz. Biz medeniyetimizin destanıyız. Çanakkale ruhunun bedenleriyiz. Çözüm sürecini bu ruh ile destekliyoruz. İradeye sahip çıkma Çanakkale ruhudur. Bedrin aslanlarına denk 253 bin şehidin yaşayan emanetçileriyiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz de yaptığı konuşmasında "Emperyalizme karşı tarihin en şanlı direnişini gerçekleştiren ecdadımız bize sadece eşsiz bir zaferin onurunu değil, aynı zamanda hürriyetimizi kıyamete kadar koruyacak sırrın anahtarını da miras bırakmıştır. Bu mirası son nefesimize kadar korumaya yemin etmiş AK Parti kadroları olarak, ecdadımızı, Çanakkale şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili 3.Sıra Adayı Ebubekir Gizligider konuşmasında ben Narlı bir hemşehriniz olarak tüm Nevşehir geneliyle birlikte tüm Belediye Başkanlarımızın ve tüm halkımızın hizmetinde olduk. İşte Başkanımız Ali Erdoğmuş Nar kasabası için ne istediyse AK Parti olarak Allahın izniyle onu temin ettik. Sizlerin hizmetkarı olarakta destek sizden hizmet. Hakka hizmet halka hizmet disturuyla 13 yılda yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Sizden ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozmak için 7 Haziran da sandık başında vicdanınızla baş başa bırakıyorum. Teker teker saymak istemiyorum. Baş örtüsü konusunu nasıl çözüldüğünü biliyorsunuz hepimiz birlikte yaşadık bunları.13 sene öncesinde koolisyon hükümeti ve o dönemin DSP lü SGK Müdürü zat şimdi CHP lideri olarak karşımızda yine aynı koolisyonun koltuk deynekleri ülkemii ne hale getirdiğini hepimiz yaşadık ve çok iyi biliyoruz.Şimdi yine aynı masallarla halkımızı kandırmaya çalışıyorlar.Ama Allahın izniyle artık halkımız uyandı.
Kıymetli hemşehirlerim AK Partiye oy vermek için çok nedenlerimiz var. İstikrarın sürmesi ve Yeni Güçlü bir Türkiye için sizlerin desteklerine oylarınıza ihtiyacımız var. Biz sizler için varız ve sizlerle birlikte yürüyoruz yürümeyede devam edeceğiz. Son olarak onlar konuşur AK Parti yapar diyorum Şimdiden hepiniziden Allah razı olsun dedi.

Konuşmaların ardından Zaferin Gözyaşları, Çanakkale tiyatro etkinliği Gözyaşı Geceleri grubu tarafından sahnelendi. Nar'lı vatandaşlar Gözyaşı Geceleri Çanakkale gösterileriyle unutulmaz bir akşam yaşadılar.