Narlılar Milletvekili Hemşehrisini bağrına Bastı

Nar Belediyesi tarafından tertip edilen Dünya kadınlar günü etkinliğine katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Erdal Feralan'ı burada coşkulu bir kalabalık büyük sevgi gösterileriyle karşılayarak,Milletvekili hemşehrileri Feralan ı bağırlarına bastılar. 

AK Parti heyeti ve Milletvekilleri adına Narlı vatandaşlara selamlama konuşması yapan Ahmet Erdal Feralan, Değerli vatandaşlarımız bende sizler gibi Narlıyım.Narlı olmaktanda gurur duyuyorum dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan konuşmasında bugüne kadar Nar Beldesinin her zaman yanında olduk. Sağ olsunlar Narlı hemşehrilerimde bizlerin her zaman yanında oldu. 

Belediye Başkanımız Ali Erdomuş'un yeni döneminde belde için önemli projeleri yer almaktadır. Bu yapılacak olan tüm projelerde bizler milletvekilleri olarak her zaman yanındayız. Unutmayalım arkadaşlar bu seçim Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimidir. Bu yüzden Başbakanımıza tüm ülke olarak sahip çıkmamız gerekmektedir. Nar Beldesinde Belediye Meclis adaylarının şimdiden yüzde yüzünü kazandık. Umut ediyorum ve inanıyorumki burada tüm adaylarımız tıpkı belediye meclis adaylarımız gibi yüzde yüz bir oy ile bizlere destek verirler''dedi.

Feralan,yakınlarda sizlerin kapılarınız çalınabilir sizden AK Partiye vereceğiniz oylarınıza amborgo koymaya çalışan birileri olabilir aman dikkatli olun bunlara fırsat vermeyin dedi.

Bizim Nar Adayımız Ali Erdoğmuş Değil Recep Tayyip ERDOĞAN'dır dedi...

Milletvekili Feralan son olarak ;Bizim hemşehrisi olarak çalışkanlığı dürüstlüğü ile gurur duyduğumuz Başkanımız Ali Erdoğmuş a tam destek istiyorum ve Erdoğmuş'la inşallah yine yeniden durmak Yok Yola devam dedi...Büyük ilgi karşısında duygulanan Milletvekili Feralan Narlı hemşehrilerim görüyorum ki Kararlarını çoktan vermişiler diyerek onları kutladı...

Salon ayağa kalkarak Milletvekilleri ve Başkan Erdoğmuş a uzun süre sevgi ve destek gösterilerinde bulundu.