NEVŞEHİR(MHA) Almanya’da Bulunan Kapadokya Kültür Derneği Başkanı Mümin Uluç Ve Dernek Üyeleri Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı Ziyaret Etti.

Ziyarette Rektör Kılıç’ın çalışmalarını ilgiyle takip ettiklerini belirten Almanya Kapadokya kültür derneği başkanı Mümin Uluç devam eden süreçte okula maddi ve manevi destek sağlayacaklarını söyledi.

Rektör Kılıç, Kapadokya kültür derneğinin maddi desteğinin yanı sıra manevi desteklerinden de son derece mutlu olduğunu söyledi. Üniversitenin değişen ve gelişen yapısından övgüyle bahsetti.

Kılıç, Türkiye’nin en hızlı ilerleyen 3 üniversitesinden birinin Nevşehir Üniversitesi olduğuna dikkat çekerken, Ziyaret sonrası dernek başkanı Uluç tarafından öğrencilere burs desteği sağlanması amacıyla diğer üyeler adına maddi 4 Bin 500 Lira yardım yapıldı.

Kapadokya TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Kapadokya kültür derneği başkanı Mümin Uluç, Almanya’da BİG partisinden milletvekili adayı olacağını açıkladı ve Oy kullanacak gurbetçi hemşehrilerinden 22 Eylül 'de sandıkta kendisine oylarıyla destek vermelerini  istedi.

Derneğin diğer üyesi olan iş adamları ise Nevşehir eğitimine maddi ve manevi desteklerini ilerleyen süreçte devam ettireceklerini söylediler.