Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği Başkanı Kazım TEKİN üyelerden Alphan NAMLI , Ali Bozkurt, Abdullah DÖLEK, Ali İlker TEPEKÖY, Bayram SAĞLAM, Bekir ERDOĞAN, Fazıl ÇEKİRDEKÇİ, Fazıl ÇEKİRDEKÇİ, Fatih ACER, Gafar DEMİR, İsmail UÇAR, Kenan KURNAZ, Mehmet TAŞKIN, Mesut ALTUN, Oğuz TÜRKKAN, Salih BEKAROĞLU, Şahin EROĞLU, Vejni BÜYÜK, Yaşar EROĞLU, Yaşar KÖYBAŞI ve Yavuz Selim KABUKÇUOĞLU'dan oluşan heyet Nevşehir’i ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında ilk olarak Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan , Belediye Başkanı Hasan Ünver , NTSO Başkanı Arif Parmaksız , Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ziyaret edildi.

Ayrıca NEVBİAD üyeleri Nevşehir’in 26. Dönem Milletvekilleri ile bir araya gelerek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

NEVBİAD Heyeti muhteşem gösteriye hayran kaldı.

Öte yandan Nevşehir ziyaretinin son günü akşamında , NEVBİAD Heyeti toplu olarak Nevşehirli İş Adamı Mesut Altun tarafından Dünya'da ilk kez Kapadokya Bölgesinde gerçekleştirilecek olan 3 D - Zelve Vadisi Mapping Projesi gösterimini izlediler. 

Daha sonra Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın NEVBİAD onuruna verdiği akşam yemeğinden sonra Nevşehir'den ayrılan heyet memleketlerinden oldukça memnun ayrıldılar.

Ziyaret hakkında FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Başakşehir Kaymakamı ve Nevşehirli İş Adamları ve Bürokratları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin , 
İstanbul’daki Nevşehirli İş Adamları ve Bürüokratlarımızı bir araya getirmek için yaklaşık 1 yıl önce kurmuş olduğumuz dernek üyelerimizle, NEVBİAD olarak ilk kez Memleketimize bir ziyaret gerçekleştirdik.

Çeşitli görüş ve fikir alışverileriyle istişarelerde bulunduğumuz Nevşehir memleket ziyaretimiz oldukça verimli oldu. Ben buradan özellikle bizleri en güzel şekilde ağırlayan ve büyük ilgi gösteren Başta Valimiz Sayın Mehmet Ceylan'a , Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e , 
Sayın Murat Göktürk'e ve Sayın Ebubekir Gizligider'e, Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver'e , Avanos Kaymakamımız Sayın Mustafa Eldivan'a , Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın M. Arif Parmaksız'a , Ürgüp Belediye Başkanımız Sayın Fahri Yıldız'a , Göreme , Özkonak Belediye Başkanlarımıza , Daire Müdürlerimize ,  Değerli İş Adamı Halil Uluer'e ve bizleri yalnız bırakmayan tüm gönül dostu hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ayrıca NEVBİAD üyelerimize de ayrıeten katılımları için teşekkür ediyorum diyen 
Nevşehirli İş Adamları ve Bürokratları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin ,İnşallah bundan sonrada İstanbul - Nevşehir arasında gönül köprüsü olmasını arzu ettiğimiz derneğimizle ziyaretlerimiz karşılıklı olarak daha sık bir şekilde gerçekleştirilecektir. İlerleyen günlerde düzenleyeceğimiz ziyaretlerimizde çeşitli sebeple bu gezimizde aramıza katılamayan diğer üyelerimizle birlikte daha geniş bir katılımla gerçekleştireceğiz dedi...

İstanbul'da Nevşehir'i en güzel şekilde temsil eden NEVBİAD Heyetimize çalışmalarında başarılar diliyoruz. 


NEVBİAD Ziyaretinde kendilerini Nevşehir'in en çok takip edilen haber mecrası ve Nevşehir'in sesi FİB Haber.Com İnternet gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'da yalnız bırakmadı...