NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı heyeti Nevşehir Ticaret Sanayi odası ile Nevşehir Ticaret Borsasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Nevşehir Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mustafa Gök, Acıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Özcan ile Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Şahin’in yer aldığı birlik başkanlığı heyeti ilk olarak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Burada Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Başkan vekilleri Zafer İnanır ve Mehmet Varol ile, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli tarafından ağırlanan birlik heyeti adına birlik başkanı İsmail Ördü, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasında yapılan seçimlerin ilimize hayırlı olmasını diledi. Ördü, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasında Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mehmet Arif Parmaksız ile Meclis Başkanlığına seçilen Seyit İnce’ye de başarılar diledi.

Ticaret ve Sanayi odası başkanlığının ardından Nevşehir Ticaret Borsasını da ziyaret eden Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı heyeti burada Borsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ile görüştü.

Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanlığına seçilen İbrahim Salaş ve Meclis Başkanlığına seçilen Aydın Karayılan(a görevlerinde başarılar dileyen Birlik Başkanı İsmail Ördü, gerek ticaret ve sanayi odasının gerekse Ticaret borsasının ilimizin en güçlü sivil toplum kuruluşları olduğuna ve bu STK’lar arasında işbirliğinin önemine dikkat çekti.