NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı ile Banka Asya Emeklilik arasında Bireysel Emeklilik Anlaşması imzalandı.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü’nün yanı sıra, Banka Asya KOBİ Bankacılığı Pazarlama Müdürü Tolga Burak Alkaç, Banka Asya Konya Bölge Pazarlama Müdürü Feridun Tükenmez, Banka Asya Nevşehir Şube Müdürü Zuhal Vurdem’in katıldığı protokol imza törenine Acıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Özcan ve Derinkuyu Esnaf ve Şoförler odaları Başkanı Mustafa Sarı’da katıldı.

Bu anlaşma ile Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalarına üye esnaf ve sanatkarların Bireysel emeklilik sistemine girerek geleceklerine yönelik önemli bir yatırım yapabileceklerini kaydeden Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, “Üyelerimizin kendilerine sunulan bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceklerine inanıyorum. Devletin % 25’lik katkısının yanında düşük katılım payı ile sisteme dahil olabilecek olan Nevşehirli esnaf ve sanatkarımız için yaptığımız bu anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Türkiye’nin ilk ve tek faizsiz emeklilik şirketi Asya Emekliliğin bireysel emeklilik sisteminde üyesi sayısını 100 bine çıkardığına dikkat çeken Bank Asya KOBİ Bankacılığı Pazarlama Müdürü Tolga Burak Alkaç, 100 bin üye sayısının kendileri için sürpriz olmadığına dikkat çekti.

Asya Emekliliğin henüz 1 yaşını tamamlarken 100 bin kişiye ulaşmasının sisteme olan güveninde bir eseri olduğunu söyleyen Alkaç, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı ile imzalanan bu protokolün esnaf ve sanatkar açısından son derece avantajlı olduğunu da dile getirdi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı M. Ziya Bulaner toplantı salonunda gerçekleştirilen protokol imza töreninde konuşmaların ardından söz konusu bireysel emeklilik sistemi anlaşması Birlik Başkanı İsmail Ördü ve Banka Asya KOBİ Bankacılığı Pazarlama Müdürü Tolga Burak Algaç arasında imzalandı.