Özellikle doksanların kült özgün müzik gruplarından grup genç’in konser vereceği programa ilişkin konuşan Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir teşkilat koordinatörü Mehmet Berat TURAL: hiçbir zulmün süremeyeceğini haykıracağız.

28 şubatın soğuğunu ciğerlerine kadar yaşayan hem biz dönemin öğrencileri, hem o dönemde ağır bedel ödeyen büyüklerimizin paylaşımlarını dinleyeceğiz. 

Biz bu programı yapmak için büyüklerimize teklif götürdüğümüzde gençlik bu duruşu sergiliyorsa bize düşen yanlarında olmak diyen ENDERUN EĞİTİM VAKFIMIZ, ENSAR VAKFIMIZ, İLİM YAYMA CEMİYETİMİZ ve teklifi ilk sunduğumuz kurum olan MEMUR SEN her türlü desteği sağlayacaklarını taahhüt ettiler ve heyecanımızı tazelediler. İlaveten İHH  böyle bir dönemde politize olmadan, bir duruş sergileyebilen ve yüzde yüz gençlerden müteşekkil bir oluşuma destek vermek tartışılmaz görevimiz diyerek moralimizi artırdılar bize olan inançlarını ifade ettiler. Tabi bu noktada bize düşen Allahın izniyle bu güvene layık olmak. Yola çıktık ve yolda olacağız yolda kalacağız.

Allah mahcup etmesin. Bu vesileyle tüm Nevşehiri bu kıyama davet ediyoruz.’ diyerek sözlerini tamamladı.

Türkiye gençlik VAKFI tarafından bu geceye özel Enderun fm stüdyolarında hazırlanan 1000 yıl sürmedi sinevizyon gösterimi de katılımcıların hafızalarını tazeleyecek.

Salon girişinde İHH tarafından suriyeye ekmek ve afrikaya kuranı kerim temin etmek amacıyla iyilik standı oluşturulacak.

1000 yıl sürmedi gazete sergisi de o dönemin unutulmaması gerektiğini bizlere bir kez daha haykıracak.