Nevşehir'de 2013 Yılında Bunlar Yaşandı - Fib Haber.com
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde Arif Parmaksız la Yakup Zağlanmış iki isimle seçimlere girildi.Renkli geçen seçim sonucunda Arif Parmaksız yeniden NTSO Başkanı seçilirken Meclis Başkanlığına Sacit Uzer yerine Seyit İnce getirildi.

Ticaret Borsası Seçimi Tuncer Gök ve Mustafa ÇElebi Aday adayı oldular.Seçimlerde oylar eşit çıkınca Başkanlığa İbrahim Salaş seçildi...

Nevşehir Üniversitesi Rektörlük Seçimlerinde Prof.Dr.Filiz Kılıç yeniden seçildi.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş ten boşalan Başkanlığa önce Mahmut Uluer sonra bu görevden alınan Uluer in koltuğu henüz boş durumda...

30 Mart 2014 Yerel seçimler öncesi 9 tane ismin aday adayı olduğu AK Parti Nevşehir Merkez Belediye Başkan Adayları içinde Başbakan Erdoğan Hasan Ünver'le Ustalık dönemi için devam dedi.

Anadolunun en prestijli ödül töreni olan Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde yine Yılın Spor,Sanat,Siyaset,İş Dünyası gibi pek çok farklı dallarda başarılı isimler ödüllerini aldılar.

Nevşehir'deki Cinayet ve Kayıp Olayı Müge Anlı'da Ele Alındı..Avanos ta Selda Grossle ve Tunç Boztepe ile Nar kasabasından Nezen Germiyen olayları ATV Ekranlarının fenomeni Müge Anlı da ele aldı.Nevşehir ile birlikte tüm türkiye bu olayı aylarca konuştu.Hala hazırda olay çözüme kavuşmuş değil...

Kapadokya yine çok sayıda Dünyaca ünlü siyaset spor sanat iş dünyasından isimlere ev sahipliği yaptı.
Almanya Başbakanı Merkel, Nevşehir'e geldi.
Nevşehir de Balon faiciası yaşandı.Kapadokya'da balon kazası: 3 ölü
Nevşehir'de Japon Turist öldürüldü !
Başbakan Yarımcısı Bekir Bozdağ'a bugün katıldığı Hacıbektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerinde saldırı girişiminde bulunuldu.

Nevşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Kale çevre mahallelelrinde 13 Mahalle 2000 eski ev yıkıldı...
İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesi ile Sultanbeyli Kaymakamlığı görevini yürüten Mehmet Ceylan Nevşehir Valisi olarak atandı.
Kararname ile 2 yılı aşkın süredir Nevşehir Valisi olarak görev yapan Abdurrahman Savaş, Manisa Valisi olarak atanırken İstanbul Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan ise Nevşehir Valisi olarak atandı.
Nevşehir'de faaliyet gösteren engelli bakım merkezinin işletmecisi T.P. ile eski Sosyal Hizmetler İl Müdürlerinden M.Y. tutuklanarak Nevşehir E  tipi kapalı ceza evine gönderildi.

Nevşehir Üniversitesi ismi Demokratikleşme paketi içinde Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi olarak değiştirilmiştir.
Nevşehir İbrahim Şevki Atasagun Hastanesinin adı Nevşehir Devlet Hastanesi olarak değiiştirilmiştir.

Nevşehirli vatandaşlar Mehmet Akif Ersoy mahallesindeki 2600 kişilik yeni TOKİ konutlarına oturmuşladır.
Nevşehir'e Dini İlim-Eğitim ve İbadet Külliyesi Yapılıyor!
Nevşehir Belediyesi tarafaından 8 Trilyon bedelle yaptırılan Modern Pazar Yeri halkımızın hizmetine girmiştir.
Nevşehir Belediyesi Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Nevşehir Özel Sanayi Bölgesi Islah OSB'sine Dönüştü.

Yine Maddi ve can alan Trafik kazaları, Esrar Eroin maddeleri,Cinayet,Yaralama,Soba zehirlenmeleri,Kaçak sigara gibi çok sayıda suç unsuru içeren olaylarla birlikte 2013 ü geride bırakıyoruz. 
İşte her zaman olduğu gibi Nevşehir ve Kapadokya 2013 yılında yaşanan tüm olayları ve gelişmeleri her zaman olduğu gibi bu yılda www.fibhaber.com dan öğrendi.Sizlerle birlikte nice mutlu sağlıklı yılllara güzel haberlerde buluşmak dileğiyle...