AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Alacaşar Köyü öğrencilerini ziyaret ederek Diş Sağlığı Seti Dağıttı.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Ağız ve Diş Sağlığı Haftası Münasebetiyle Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Alacaşar köyünde Öğrencilere Diş Sağlığı Seti Dağıttı.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar," Bugün Alacaşar Köy okullarında okuyan gelecek nesillerimizi ziyaretimizde minik öğrenci kardeşlerimizle birlikte olduk onların yüzündeki mutluluk, sevinç herşeye bedeldi" dedi.

Başkan Yanar, "Ağız ve Diş Sağlığı Haftası Munasebetiyle Alacaşar Köyümüz de bulunan Şehit Cebrail  Aksöz İ. Ö. Okulumuzu Ziyaret edip; Nevşehir İl Halk Sağlığı Müdürlüğümüzün Desteği İle Öğrencilerimize bu haftanın önemini anlatıp Ağız ve Diş Sağlığı kontrolü yapılmasına öncülük ederek, öğrencilerimize Diş Macunu ve Diş Fırçaları dağıttık" dedi.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar açıklamasının devamında; Bizler Ak Gençler olarak elimizden geldiğince Nevşehir'de ziyaret etmediğimiz, ulaşmadığımız tek bir kardeşimiz kalmayıncaya kadar ziyaretlerimize devam edeceğiz Çünkü; Onlar bizim geleceğimiz teminatlarıdır Amacımız küçük yaştan itibaren ağız ve diş sağlığı bilincini aşılamak. Bu yüzden bugün Alacaşar Köyünde bulunan öğrencileri ziyaret ettik. Burada eğitim gören tüm öğrencilere de birer diş macunu ve fırçası hediye ettik" Cumhurbaşkanımızda dediği gibi Bal Arısı gibi çalışacağız'' diye konuştu.