Nevşehir'in Oda Başkanları içerisinde en çok sevilen isimlerden, Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası seçimlerinde Yaşar Göncü güven tazeledi.
Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası seçimlerinde mevcut Başkan Yaşar Göncü ile Murat Avcı'nın listeleri yarıştı. Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Salonunda yapılan seçimlerde Yaşar Göncü 137 oy olarak 4. dönem için göreve seçilirken, Murat Avcı 113 oy aldı. Kısa bir konuşma yapan Başkan Yaşar Göncü, oda üyelerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.
Göncü, “Oda başkanlığı seçimlerimiz çok iyi geçti. Üyelerimizin çoğunluğu katıldı. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadılar. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bizler de onları yalnız bırakmayacağız ve yüzlerini kara çıkartmayacağız. Bütün üyelerimi sevgi ve saygıyla kucaklıyor, genel kurulumuzda yanımızda olan diğer meslek odalarının başkanlarına da teşekkür ediyorum” dedi.

Seçim sonucunun açıklanması ile birlikte Efsane Başkan Yaşar Göncü'yü başta ailesi olmak üzere meslektaşları ve Oda başkanları tebrik ettiler.

FİB Haber Merkezi olarak Yaşar Göncü yü tebrik ediyoruz.