Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Göncü, Yeniden Aday

Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü,FİB Haber Merkezimizi ziyaret ederek  1 Şubat 2014  tarihinde yapılacak olan oda seçimlerinde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

 

Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü 4 yıllık görev sürecinde esnafın haklarını en güzel şekilde savunarak, odayı hak ettiği yere getirmek için büyük çabalar sarf ettiklerini söyledi.

 

Görev süresi boyunca odaya kayıtlı esnafların haklarını en güzel şekilde savunarak odayı hak ettiği yere getirmek için büyük çabalar sarf ettiklerini etmeye devam edeceklerini dile getiren Göncü, "İlimizde faaliyet gösteren bakkal ve bünyemizde bulunan diğer iş kollarındaki üyelerimizin sorunlarını her platformda dile getirerek çözme gayreti içerisinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

 

Özellikle ilimizde bulunan dış yatırımcı AVM lere karşı olduğumuzu bu bağlamda küçük Bakkal esnafı kardeşlerimizin ve odamız üyelerinin mağdur durumda kaldıklarını her platformda dile getirdiklerini ifade etti.

 

Bu bilinçle yönetim kurulumla birlikte esnafıma hizmet efendisi olmak için tekrar göreve talip olduğumu belirtmek isterim. Buradan tüm sorunlarımıza kayıtsız kalmayan başta Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e ilimiz siyasi parti temsilcilerine, resmi kurum ve kuruluş temsilcilerine ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine teşekkürü bir borç bilirim" dedi.

 

Göncü malum zor şartlarda ekmeğini ve rızkını temin etmeye gayret gösteren meslektaşlarımız Bakkal esnaflarımız gibi Odamızda bu paralelde güç şartlarda çalışmalarını fedekarhane şekilde yürütmektedir. Bu haseple Biz Odamız olarak kimseye büyük ve mümkün olmayan boş vaadlerle odamız üyelerini kandırmak istemiyoruz.Hala hazırda çözümü mümkün olan sorunların çözümü için tüm  STKlar,resmi ve özel kurum ve kuruluşlarla uyumlu ve güzel ilişkiler içinde çalışmaya gayret gösteriyoruz dedi.

 

1 Şubat 2014 tarihinde yapılacak olan Odamız seçimlerinde tüm üyelerimizin seçimlere katılmalarını ve her şartta yanlarında olduğumuz gerçeğiyle vicdanı ve hür iradesiyle oy kullanmalarını bekliyoruz dedi.

 

Oda Başkanı Göncü gerek şehrimizin gerekse ülkemizin Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu şu günlerde hep birlikte el ele vererek Şehrimizi hak ettiği ve layık olduğu yerlere taşımalıyız.Bu vesile ile Yeni yılın tüm Nevşehir halkımız ve Odamız üyelerine Sağlık mutluluk bol kazanç ve hayırlar getirmesini dilerim dedi. Yine bana bu fırsatı verdiğiniz için Nevşehir'in sesi olan FİB Haber.Com a teşekkür ediyorum ...