Başkan Ünver, Türkiye Belediyeler Birliği adına Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) ve Dünya Metropoller Birliği'nce (METROPOLİS), Çin'in Guangzhou kentinde düzenlenen Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Konferansı ve Yöneticiler Metropol Kurulu toplantılarına katıldı.

 

Kentsel yenilik konusunda başarı ve en iyi uygulama örneklerini paylaşma ve ekonomik ve ticaret işbirliği imkanlarının keşfedilmesi amacıyla tüm dünyadan kent liderleri, kentsel yenilik uzmanları, akademisyenler ve endüstri liderlerinin bir araya geldiği Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Konferansı ve Yöneticiler Metropol Kurulu Toplantıları'na Türkiye Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu üyesi olarak katılan Ünver, organizasyon tarafından düzenlenen gezi sırasında, belirlenen bir alana dostluk ağacı dikti.

 

Çinli heyet üyelerinin yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelen üst düzey yöneticilerini de buluşturan dostluk ağacı dikiminde Nevşehir adına Ünver tarafından dikilen ağaç, 150. ağaç olarak belirlendi.