Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ankara Tren Garı yakınlarında  patlamada  86 vatandaşımızın ölümüne  ve 186 vatandaşımızın da yaralanmasından büyük bir üzüntü duyduğunu belirterek :  “Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik haince gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum.” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , bugün Ankara’da yaşanan ve resmi olarak yapılan açıklamalara göre 86 vatandaşımızın ölümüne ve 186 sının da yaralanmasına neden olan saldırıya ilişkin olarak bir mesaj yayınladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver mesajında,  Türkiye’de birlik ve beraberliği bozarak istikrarsızlaştırmayı amaçlayan terör odaklarının sinsi planlarının hiçbir şekilde başarılı olamayacağına dikkat çekti. Ünver mesajında şunları kaydetti: “  Terör, Ankara’da çirkin, kanlı ve hain yüzünü bir kez daha göstermiştir. Yaşanan iki ayrı patlamada,  86 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve 186 vatandaşımız da yaralanmıştır. Milli birlik ve beraberliğimizi yok etmeyi amaçlayan bu saldırılar karşısında büyük Türk Milleti, her zamankinden daha da güçlü bir şekilde birliğini ve dirliğini  ortaya koyacağına  yürekten inanıyorum.   Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik haince gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum.”