15 Temmuz günü gerçekleştirilmeye çalışılan askeri darbe girişimi nedeniyle sokağa dökülen vatandaşlara, darbeye karşı direnişin 11. gününde kavurma dağıttı.

Nevşehir Belediyesi, Darbe girişiminin 11. gününde Diriliş meydanında Demokrasi Nöbeti Tutan 8000 Kişiye Ekmek arası Kavurma Dağıttı.

Nevşehir Türk Telekom önü Diriliş meydanında düzenlenen Ekmek arası kavurma dağıtımının açılışını Nevşehir Valisi İlhami Aktaş , Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu ve Nevşehir İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya üzerlerine önlük takarak birlikte yaptılar.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver "Demokrasi nöbetimizin 11. günündeyiz. Türkiye çok zorlu bir dönemden geçiyor ve bu dönemi bütünleşerek atlatabiliriz. Kolay değil, halkımız her gün evlerinden ayrılarak meydanlarda demokrasimizi kesintiye uğratmak isteyenlere karşı tavrını net biçimde ortaya koyuyor. Biz ilk dakikadan itibaren demokrasiden yana tavrımızı koyduk. Bundan sonra da bu alçaklara, ülkemizi bölmek isteyen, milli birliğimizi bozmak için devlet imkanlarını kullanmaya cüret eden hainlere karşı durmaya devam edeceğiz. Bize eşlik eden bütün Nevşehir halkımıza minnettarız" dedi.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de Bugün Nevşehirli Hemşerilerimizle nöbet aşımızı paylaştık. Ekmeğimiz de bir vatanımız da bir...