Nevşehir’de   dün geceden beri  etkili olan kar yağışı nedeniyle  Nevşehir Belediyesi ekipleri, şehir içerisinde trafiğin sağlıklı bir şekilde işleyişinin sağlanabilmesi için kar ile mücadele çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Nevşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, dün gece geç saatlerden itibaren  kar küreme ve tuzlama araçlarını kendi sorumluluk alanına   giren yol ağının yanı sıra , yağışın etkili olduğu ve  kar nedeniyle yolun kayganlaşması ile birlikte çok sayıda trafik kazasının da yaşandığı Ürgüp  yolu üzerinde de  devam ettirdi.

Nevşehir Belediyesi  ekipleri,  şehir merkezinin ana arterleri başta olmak üzere cadde ve mahallelerde kar  temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttükleri kar ile mücadele çalışmalarına, çok sayıda iş makinası katılıyor. İş makinaları yollarda biriken kar kütlelerini temizlerken, tuzlama çalışmalarını aynı hızlılık içerisinde gerçekleştiriliyor.