"Nevşehir’in İlk Bayan Belediye Başkan Aday Adayı Makbule Atlı Yine İddialı ..."

Nevşehir'in ilk kadın belediye başkan aday adayı Makbule Atlı oldu...


Bugün FİB Haber Merkezini ziyaret eden Makbule Atlı; Belediye Başkanlığında başarılı olacağıma inanıyorum. Siyasete giren kadının mücadele etmekten korkmayan, halk ile iç içe olan, yenilikler yapan ve ekip ruhlu olduğuna inanıyorum. Siyaset akademisini bitirdim. Ak Parti’nin 2002 seçimlerinde eşim ve ben halkla iç içe bu dava için çalışmalarda bulunduk. Her yıl aralıksız AK Parti çalışmaları devam ediyor ...

Atlı, Nevşehir de kadının yükselen sesi olmaya karar verdiğini bildirdi.

FİB Haber Merkezini sürekli takip ettiğini ve nereye giderse gitsin her yerde FİB Haber.Com u açık takip ettiklerini gördüğünü ifade eden Makbule Atlı, belediye başkanlığının sadece erkek işi olmadığını, kadınların da elinin hamuruyla bu işi başarabileceklerini ortaya koymak adına aday adayı olduğunu dile getirdi.

Atlı, ''Bu karar, hiçbir şekilde hırs yada ihtiras içermemektedir. Verilen tüm emeklere saygım sonsuzdur. Gelecekte oluşabilecek tek hırs, söz verdiklerimi yerine getirirken ki mücadelem sırasında yaşanacaktır. Her kadın özeldir, zariftir ve yenilikçidir. Kadın elinin değdiği bir Nevşehir'in daha güzel olacağına inanıyorum. Gün kadınlara güvenme günüdür." dedi.

Makbule Atlı, ''Kadın olarak zora talip olmanın, zoru başarmanın, nasıl bir sorumluluk getirdiğini biliyorum. Siyasetin bir bayrak ve hizmet yarışı olduğunun farkındayım. Söyleyecek sözüm olduğu için, Nevşehir için, projeler üretmeyi düşündüğüm için, bugün karşınızdayım. Teveccüh ve desteklerinizi bekliyorum. Bugüne kadar çıtasını daima yükseklere taşıyan kuruluşlarda, üst düzey yönetici pozisyonuyla çalışkan, radikal kararlar alabilen, sağduyulu biri olarak hizmet ettim.'' ifadelerini kullandı.