BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ, NEVŞEHİR BELEDİYESİ’NDE
Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen 50. Ulusal ve 24. Uluslararası Hacıbektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinlerine katılmak üzere Nevşehir’e gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Hasan Ünver ile bir süre görüştü.
Nevşehir şehir merkezine gelişte önce Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ daha sonra Nevşehir Belediyesi’ne geçti.
Belediye gelişinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Belediye Başkan yardımcılarınca karşılanan Bozdağ, Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tören mangasını selamladı.
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan,  Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Hasan Ünver, göreve seçildiklerinden beri Nevşehir’de başları dik bir siyaset yaptıklarını söyledi. Türk siyasi hayatında bir çok yeniliğe imza atan AK Parti hükümetleri döneminde Nevşehir’in sayısız hizmet aldığını vurgulayan Ünver, halka hizmeti hakka hizmet olarak algılayan bir anlayış içerisinde halkın hizmetkarı olduklarını dile getirdi.
Ünver, Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve arsa tahsisi de 75 bin metrekare alan olarak tahsis edilen arazi üzerinde yaptırılacak Dini İlimler ve Uygulama Merkezi’ne ilişkin olarak da Başbakan Yardımcısı Bozdağ’a bilgiler aktardı.
Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen projenin örnek bir proje niteliğinde olduğunu vurgulayan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’da eğitim alanındaki hizmetlerin daha da üst düzeye taşınacağı bu projeye hükümet olarak desteğin verilmesi için ellerinden gelen çabayı harcayacaklarını belirterek, Ünver’e bu projeden dolayı teşekkürlerini iletti.
Ünver, daha sonra Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a ziyaretin anısına Avanos toprağından yapılı bir Hitit Anforası takdim etti.